"Burak bu ülkenin en büyük golcüsü. Yürümesinde bir sorun olmadığı sürece oynamaya devam edecek"

Bu macta insanlik disi hareketler yapti yemin ediyorum boyle cildirdigimi hatirlamiyorum bu adama sinirimden kiz arkadasa cattim ayrilma esigindeyim ve yaptiklari aklima gelinde hala delleniyorum yemin ederim bir macligina fernandao oynasa zarar vermek ugruna bu kadar zarar veremezdi bizim takima yeter artik defol git yeter

~tap

Sirf cinliler begenmesin diye o sacmaliklari yapabilecek bir zat

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan kardeşim herşeyi geçtim de adam gollerde sevinmiyor bile, özellikle son 3 maçtır fena dikkatimi çekiyor.

Çinle katarla alakalı değil bu mal hep böyle zaten her maç 10 tane kaçırıyo 1 tane atıyo kral oluyo yaptığı fauller , ofsaytlar , saçma sapan hareketler vs hep yapıyo bu ilk değil ki.

Geldiği günden bu yana fikrim aynı. Bu adamın bize zararının büyüklüğünü görmemizi o devre arasında gelen Sneijder ve Drogba ertelemiştir. Yoksa bu adam tam bir baş belası. Berbat bir oyuncu, berbat bir karakter. Defolsa da kurtulsak.

Bu adamın iyi olduğunu pazarlayanlar var ülke medyasında. Spor medyasının halini düşünün işte.

Selcuk atti diye sevindi bu sefer.Zaten 1 kendisine 1 Selcuk'un gollerine seviniyor.

Geri
Üst Alt