Bunun yerine sahaya bi duvar koysak daha başarılı olur.Hiç değilse çarpıp gol olur.
Bu kadar yüksek ücret odeyip bu kadar rezil oynayan forvet gordugumu hatırlamıyorum.

Valla GS forvetlerini Tarik Hodzicten beri hatirliyorum araliksiz.

Lukunku Christian gibi parasizligin getirdigi ve sadece 1 sezon oynamis forvetler de dahil en kotusu ve en pahalisi bu gerizekali malesef ve sozlesmesi 2019 mayisina kadar!!! :( :(

Adamda top surme yok, calim atma, adam eksiltme yok, sirti rakibe donuk top alabilme yok, pas yok, kafa vurusu yok, pres yok, buyuk maclarda gol atabilme yoktu artik gol atma da yok, bencillik var, karaktersizlik var, beceriksizlik var, takim ici ikilik yaratma var, yeteneksizlik var, yuksek maas var! Bir de 31 yasina geldi hala kari gibi ofsayti ogrenemedi Allahin cezasi! :(

Ah aysal yatacak yerin yok senin de!!

Son düzenleme:

Lukunku Christian gibi parasizligin getirdigi ve sadece 1 sezon oynamis forvetler de dahil en kotusu ve en pahalisi bu gerizekali malesef ve sozlesmesi 2019 mayisina kadar!!! :( :(

Adamda top surme yok, calim atma, adam eksiltme yok, sirti rakibe donuk top alabilme yok, pas yok, kafa vurusu yok, pres yok, buyuk maclarda gol atabilme yoktu artik gol atma da yok, bencillik var, karaktersizlik var, beceriksizlik var, takim ici ikilik yaratma var, yeteneksizlik var, yuksek maas var! Bir de 31 yasina geldi hala kari gibi ofsayti ogrenemedi Allahin cezasi! :(

harika bir yazı abi eline sağlık !! bu takımın forvete ihtiyacı olduğunu tek hücreli organizmalar amipler mikroskobik canlılar hepsi gördü ama bizim beyinsizler inadına kaç yıldır bize bu çileyi yaşatıyor ondan sonrada yok efendim seyirci stada gelmiyor yok şöyle yok böyle ulan kadroyu gördüğümde midem bulanıyor bide para verip bunları mı izleyecem !! 6 aydır forumda dötümüz yırtıldı bu takıma takviye yapılmazsa rezil oluruz dedik ş.liginde en kolay gruba düştük buna rağmen ıkınarak uefaya kaldık !! yazıklar olsun en sıradan taraftar bile bu kulübü ayağa kaldırırdı ama bir yandan bıyıklı öte yandan muhasebeci dengetör ve dinazorus pilavikus lar takımın içine etti !! yazık Allahtan artık maç izlemiyorum sadece maç bitince korkarak sonuca bakıyorum yoksa kesin psikopat olmuştum !!

Chedjou'yu ön libero oynatan denizli burak'ıda yollatır die düsünüyom.

Hani hoca taraftarın isteklerine karsılık verecek gibi.

Sanlı tarihimizin en boktan forveti.Bir kafaya cikisi var ki puhaha.

Kodumun oglu, senin yuzunden televizyonu kiriyordum.. senin gibi beyinsizin icine tukureyim

Hoca Burak ülkedeki en iyi santrafor çok byük fedakarlıkla oynuyo dedi, valla sıktı artık ya yine kalacak gibi

Santrafor dediğin gol atar! 35 lik Eto'o 13 atıyor sen yarısını anca atıyorsan Sneijder gibi bir adamın önünde kusura bakma ama anca 2.ligin en iyi santraforu olursun.

Allah belanı versin!! Dün kahvede 71 oynamak için geldim evde oturursam maçı izlerim biliyorum.Kahvede de malesef maçı açtılar mecburen izledik.Tüm kahvehaneye bir küfür şovu dinlettim ve onlar da tekrar etti ve bir Allah'ın kulu seni savunmadı(ona sevindim)Defol git lan defolllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benim gözümde Umut bundan iyi.

En azından rakiplerine her maç her maç arkadan o salak salak foulleri yapmıyor.

Ikisi de beyin yoksunu ama Umut'un takıma zararı Burak'tan daha az.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

dogru bir analiz

sövün sövün valla az bile yapiyor size
drogba gidince hani cosacakti bu herif yavsaklar
aman burak satilmasin yoksa biteriz heheheheheheh

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

daha 1 2 ay önce buraki satan haindir diyenler vardi burada
en cok da onlara gelsin bunun yaptigi hareketler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün yine hatasız oynadı

Sent from my iPhone using Tapatalk

O s.liginde zirve yapinca keriz bir takim bulup fena iteleyecektik. Tarihimizin en buyuk hatasi

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraka mac esnasinda golü kacirinca, topu kaptirinca, ofsayta düsünce veya hücum faul yapinca sinirlenen de sasiran da net geri zekalidir benim gözümde
abicim burak 3 4 senedir bizde oynuyor hala bu adamin su hareketlerine sasiriyorsan sorun sendedir
ben gülüp geciyorum valla
allah belamizi vermis zaten
siz de son yillarda iyice canak tuttunuz bu kazmanin yaptiklarina
simdi müstehak hepinize
aglayin zirlayin cok güzel oluyor

Bir de hala şu malın 2 sene önceki gollerini anlatanlar yok mu ..Ulan adam Şl'de 6 maçta ne gol atmış ne asist yapmış.. (1 maç oynamadı yanılmıyorsam).. Hala 2 sene önce ronaldoyla yarıştı bizi nerelere taşıdı diye orgazm olanlar vardır adım gibi eminim... Kardeşim burası futbol kulübü futbolda dün yoktur bugün vardır ..Biz burakın ailesi değiliz artık şu saçma duygusallıktan kurtulmamız gerekiyor..
Geeçen yıl ortaılığı toz duman eden hazard 'ın bile şu ara takımdan kesilmesi gündeme gelirken burakla ilgili hiçbir yaptırım olmuyor aq..Şu mantaliteye bak..

Denizli adil davranıyor bana göre...Tarık -jem dahil hemen herkese şans tanıdı...Bir tek sinana adam gibi şans vermedi.. Oynasın kardeşim 1-2 maç da o oynasın andavalın yerine.. bu adamın suçu ne papazın yedeği olması mı ?

Son düzenleme:
Bir de hala şu malın 2 sene önceki gollerini anlatanlar yok mu ..Ulan adam Şl'de 6 maçta ne gol atmış ne asist yapmış.. (1 maç oynamadı yanılmıyorsam).. Hala 2 sene önce ronaldoyla yarıştı bizi nerelere taşıdı diye orgazm olanlar vardır adım gibi eminim... Kardeşim burası futbol kulübü futbolda dün yoktur bugün vardır ..Biz burakın ailesi değiliz artık şu saçma duygusallıktan kurtulmamız gerekiyor..
Geeçen yıl ortaılığı toz duman eden hazard 'ın bile şu ara takımdan kesilmesi gündeme gelirken burakla ilgili hiçbir yaptırım olmuyor aq..Şu mantaliteye bak..

Denizli adil davranıyor bana göre...Tarık -jem dahil hemen herkese şans tanıdı...Bir tek sinana adam gibi şans vermedi.. Oynasın kardeşim 1-2 maç da o oynasın andavalın yerine.. bu adamın suçu ne papazın yedeği olması mı ?

+ 1

Herkes başkasının gol attiginda sevinmedigine yakiniyor. Ulan Ronaldo oyuncuya bagiriryor cagiriryor nıye bana vermedinde o na verdin diye. Bi çok oyuncu da böyle.

Geri
Üst Alt