Yani "Burak = Ronaldo" ?

He bunu demek istedim. Daha ileriye gideyim Burak > World diyorum.

Bİ ÇOK OYUNCU böyle dedim. Ronaldo daha sıkça yapıyor ama. Bide dünkü golü yine izleyin Burak sevindimi sevinmedimi diye

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkes başkasının gol attiginda sevinmedigine yakiniyor. Ulan Ronaldo oyuncuya bagiriryor cagiriryor nıye bana vermedinde o na verdin diye. Bi çok oyuncu da böyle.
Ronaldo uçuk bir örnek olmuş.

Adam dünya starı, onun yaptığını Burak denen futbol katilinin yaptığı ile kıyaslamak pek doğru değil çünkü aralarında dünyalar kadar fark var.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

He amk gazetesi bunu demek istedim. Daha ileriye gideyim Burak > World diyorum.

Bİ ÇOK OYUNCU böyle dedim. Ronaldo daha sıkça yapıyor ama. Bide dünkü golü yine izleyin Burak sevindimi sevinmedimi diye

Küfür etmeyelim lütfen. Seviyeli tartışalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gönderin bu adamı izlemeye dayanamıyorum artık

Ronaldo uçuk bir örnek olmuş.

Adam dünya starı, onun yaptığını Burak denen futbol katilinin yaptığı ile kıyaslamak pek doğru değil çünkü aralarında dünyalar kadar fark var.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yahu niye herkes ronaldo da Fokus şimdi. Son cümleyi ni okuyun. Ronaldo en ünlü örnek diye aldım

Herkes başkasının gol attiginda sevinmedigine yakiniyor. Ulan Ronaldo oyuncuya bagiriryor cagiriryor nıye bana vermedinde o na verdin diye. Bi çok oyuncu da böyle.

ulen musa

ronaldo takim arkadaslarina tükürse bile sorun yapmazlar. Neden? Işini iyi yapiyor.
Burak ise hem işini iyi yapmiyor, hem antipatik davraniyor.

Adamın her pozisyonu gol atmasını bekleyenler var dün direge carpan topta baktım burdaki yorumlara kazma vs yine o pozisyonda 2 kişiye ragmen sıyrılıp vurması bile iyi bişeydi

Yahu niye herkes ronaldo da Fokus şimdi. Son cümleyi ni okuyun. Ronaldo en ünlü örnek diye aldım

Tamam da bu Burak ama bokunu cikariyor bu "bana niye vermedin" konusunun. Her topu kendisine istiyor, kendisine gelen 10 topun en az 8 tanesini hic ediyor adam.

Cogu zaman daha ilk dokunusta topu kaybediyor, gerisini yazmadim bile. Abi sen kendine golcü diyorsan o dünkü girdigi pozisyonda topu kaleye sokacaksin bir türlü.

Bu adam hep attigi goller ile savunuluyor yillardir, eh onu bile yapamiyorsan geriye ne kaliyor? KOCAMAN BIR HIC.

Son düzenleme:
Gol atmadigi her maç kufrettirir adama. Dün ise sabotajci gibiydi sahada. Astana 12 kişi biz 10 kişiydik resmen.

Sene 2016 olacak hâlâ Burak'ı savunmaya çalışanlar var.

{taptap}

?????

Ben burak yılmaz forumu okudum en kısa zamanda İstediğiniz gibi bir topcu olacagım recepcim arklarına ilet imza by17.

Hocam artık Selçuk bile seni tercih etmiyor , fiziken etkin azaldı , teknik zaten iyi , hızın düştü , son vuruşun zayıf , pozisyon bilgin zayıf savunmak için tek bir yer söyle?

Fizik düzeltirsen belki olur ama o da düzelir mi artık vucud sakatlanmaya bu kadar meyilliyken bilemiyorum

Geri
Üst Alt