Nefret ediyorum bu adamdan..
Volkan bile daha sevimli bunun yaninda..
InsAllah en kisa zamanda aglaya aglaya gidersin.

Haber var mi ? Bitmis mi futbol hayatı ?

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

öyle bir yavas kosuyorsun ki, birde böyle kari gibi kosmasi varya cildiriyorum televizyonda, gelde sinirlenme böyle insanlar galatasaray formasini hakketmiyor

Ilk yariyi kapatmis sakatligi yüzünden.

son dakika!!!

Aslan News
‏@Aslanews
Shangai Shenhua, Burak Yılmaz için 8 Milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Yönetim sıcak bakarken Burak ise Çin'e gitmek istemiyor. (Lig TV)

bir şekilde göndermeliyiz aldığımız bonservisi cebine koyalım gitsin gerçekten çok sıktı artık

Yahu ikna edin sunu cin seddini fln gezdirin yalniz hissetmesin kendini,1 sene oynasin ordan katara gecis yapar

Defolup gitsin ya.

Ne yapip edip ikna etmeleri lazim. Bu adam simdi cekilmiyor 33-34 yasinda ne yapacagiz bununla.

Olmazsa eline para sikistirsinlar ama yine de yollasinlar. Zararin neresinden dönersen kârdir.

3-4 milyon euro net alir yillik, 1 sene takil gol sov yapar moral depolarsın,sonra basaksehire donersin en kotu

8 milyon'un 1-2'sini ver yolla işte,yıllık ücretinden de feragat eder kurtuluruz.

Zaten bizden bu herif yillik 3 Milyon aliyor mac basi primler haric ve daha 4 sene kontrati var, hadi bu seneyi tam saymayalim 3,5 diyelim. Etti sana yaklasik 10 Milyon€.

Bir cirpida 10 Milyonluk bir yükten kurtuluyorsun, tekrar ediyorum macbasi paralarini primleri falan dahil degil bu hesaba.

Aynen 8 veriyorlarsa bir kismini Burak'a öde, yeterki kurtulalim bu heriften. Bunu akil edecek adam yok ne yazik ki yönetimde, hem bir bas belasindan kurtulmus olacaksin hem de maddi bir yükten ve sorumluluktan.

Ulan bu dallamayı ikna etmekte ne var

salın taraftarı 5 dakika florya'ya

koşarak Çin'e gitmez ise bende bir şey bilmiyorum

Shangai Shenhua, Burak Yılmaz için 8 Milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Yönetim teklife sıcak bakıyor ama Burak Çin'i isemiyor. (Lig TV)

Ne yapıp edip satmalyız. 4-5-8 milyon ne verirlerse eğer bu adamdan kurtulmalyız. Gerekirse yönetim bonservisten aldığı paranın %25'ni bu adamın eline vermeli. Yeterki gitsin. Bu adamla hiçbir hedefe ulaşılamaz. Top sürme yok, Top kontrolü yok, Ofsayt nedir bilmez. Sadece işi çok çok müsait pozisyona sokulup gol atmak ya da atmaya çalışmak. Artık öyle bir halde ki adam topa bile vuramıyor. Resmen bitmiş.

tek yetenegi gazi ve hizi idi. O da kalmayincan geriye sadece artizligi kamis. Resmen 1 kisi eksik oynuyoruz. Onsuz 10 kisi oynasak en azindan Sneijder ve Podolski nin ayagina dolanmaz faydasi olur oynamayarak.

Geri
Üst Alt