Bu adamdan bonservis beklemekte akıl işi değil. Bir piyango vurmuştu 2 senedir ancak biz onları elimizin tersiyle ittik. O tren bence kaçtı artık Burak'a kimse 5+ falan vermez. Burak'da buradaki rahatını bırakıp Çine falan gitmez.

Derhal sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilmeli. Tazminat isteyecek kadar yüzsüz,karaktersiz olduğunu düşünmüyorum.

Verelim bunu tinercilere

"Ben çocukluktan beri Beşiktaşlı olduğum için Sergen Yalçın'la büyüdüm. Kendisini çok seviyorum. Rahat tavırları, kişiliği, bana çok iyi geliyor, hoş geliyor. Bir de Hakan Şükür ve Fatih Tekke'yi çok seviyordum"

Envoyé de mon Sony Z3

burak'ı satmak bi stres. burak'tan sonra gelecek st ya düz cıkarsa die kuruntu yapmak baska bir stres..

Verelim bunu tinercilere

"Ben çocukluktan beri Beşiktaşlı olduğum için Sergen Yalçın'la büyüdüm. Kendisini çok seviyorum. Rahat tavırları, kişiliği, bana çok iyi geliyor, hoş geliyor. Bir de Hakan Şükür ve Fatih Tekke'yi çok seviyordum"

Envoyé de mon Sony Z3

ne etsinler burak'ı.

fb ve bjk'de yedek olacak adamlar malesef bizde ilk 11 oynuyor.

Burak artık Türkiyede kalmamalı bizle özdeşleşti adı ama bizde vefa borcu yüzünden gönderemiyoruz şu an hiç bir katkısı yok takıma.üst düzey bir forvet gelince anlıcaksınız farkını.bizim 2 forvete ihtiyacımız var Burağı gönderip ama nasıl göndericez onu kara kara düşünüyorum.

ben bu soytarinin sakatlandigina gram inanmiyorum , sirf daha cok izin kulanabilmek icin sakatlanmis numarasi yapti maglum yeni evlendi ve cocugu oldu.
inanmiyorum sakatlandigina oyun yapiyor soytari

Suc bizde abi. Kac kez firsat geldi iyi bir bonservisle satmaya. Evladimiz deyip basimiza 2019'a kadar musallat ettiler. Kimse almaz artik.

Burak'ın sakat oldugu dönem takım cıkısa gecmisti. Burak geldi 8 ve 9 puanlık farklar geldi.

Bir takımı bu kadar baltalayan baska bir topcu var mı ?

bu adam sakatlandıktan sonra oynanılan maçlarda Gaziantepi içeride 2_1,başakşehiri dışarıda 2_0,gençlerbirliğini içeride 4_1 yendik.ş.liginde aslana deplasmanında berabere kaldık ve içeride son 2 yıldaki tek ş.ligi galibiyetini aldık.Bu dönemde bu kadronun oynayabileceği en iyi oyun oynandı.bugün Akhisar maçında yine yoktu ve yine diğer maçlara göre daha iyi bir oyunla kazandık.Sadece bu sezon oynamadığı 6 maç da 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldık.ligde 4 maçın tamamını kazandık.Bu adam sakatlıktan döndükten sonra oynadığı 8 resmi maçta ise sadece 2 defa eskişehir ve Bursaya karşı içeride kazandık.Rize ve Benfica maçlarını kaybettik.aslana ve antalyayı içeride yenemedik.yine deplasmanda kasımpaşa takıldık.milli takım bile bu adamın yokluğunda çek.cum ve İzlanda maçlarını kazanıp uzun zaman sonra ilk defa umut verdi
Bu takımın 3 yıldır en büyük sorunu bu adamdır
bu adam ilk 11'de oynadığı sürece istediğin kadar transfer yap bu takım hep kötü olacak.Bu yüzden bu adam gidene kadar ne Galatasaray'dan ne de milli takımdan hiçbir umudum yok.Birşey olmayacağı belli çünkü...

Burak Yilmaz = virus

Nolursa olsun defolacaksin. Eger gitmezsen bu taraftar seni zorla gönderir.

Tapada rinaldo mu burak mi kıyas resmi çıkıyor tövbe yarabbi

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu isler hocalar ile cözülmeyecek.

prof. futbol yöneticileri lazım. bileti direk onlar kesecek, hocaya falan sormayacak..

zaten burak gibi bir adamda direten hocayıda yollamaları gerekir.

Geri
Üst Alt