Ya onlar komedi guya cok buyuk protesto olacak dediler sahaya sirt donup arada bir islikladilar. 1 mac bitti hersey duzeldi 4-4luk futbol oynamaya basladik sagolsun ua olmasa bu basari saglanmazdi

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yallah Burak yallah ne beklisen
Yüreğimde kan eklisen
Hiç Allah'tan korkmisan
Beni yolda bırakisen
Yallah Burak yallah apar(götür) beni

Yallah Burak yallah apar beni
Çine de götür beni
Yarimin gözü yoldadır
Evleri çay üstündedir

Yallah Burak yallah yolda durma
Bir saat yolu beşte bitirme
Ayağın hızdan kaldırma
Geceyi üstüme getirme

Ofsayların efendisi son takım bükücünün gitme vakti geldi.Avrupada kariyerine yeni ofsaytlar eklemeli.

Yeni yıla dargın girmek olmaz.Kendisine spoilerdeki bu çiçeği armağan ederek aramızdaki buzları eritmek gayesindeyim.

CXf-sq_UMAARNJt.p

Son düzenleme:
Bir oyuncu dusunun rakip taraftarın taraftarı kendi takımın taraftarindan fazla seviyor.

Bir oyuncu dusunun ölse uzulmeyecek insanlar var.
Bir oyuncu dusunun gittiği gün bayramımız olacak.
B

Hani sakat değilmiydi bu şaklaban?

Hani Lazio maçına yetişeceği belli değil diyorlardı?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dümdüz küfür etmeye geldim sayfaya ama baktım yenge ve kızın hatrına küftetmiyim.Ama şunu da söylemek istiyorum.Galatasaray'a gelmiş en rezil en karaktersiz futbolcumsu canlısın.

Hani sakat değilmiydi bu şaklaban?

Hani Lazio maçına yetişeceği belli değil diyorlardı?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yok be ne sakatı.Ne zaman gönderilecek haberi çıksa.Adam 5 ay sakatlanıyor.Ne zaman haberler kesilir o zaman düzelir.Gökhan gönül gibi bu da Gökhan gönülde milli takım zamanı gelince hep sakatlanıyodu.Bu da aynı taktiği transferde kullanıyor.Para tatlı geldi yeteneksize tabi.

Yok be ne sakatı.Ne zaman gönderilecek haberi çıksa.Adam 5 ay sakatlanıyor.Ne zaman haberler kesilir o zaman düzelir.Gökhan gönül gibi bu da Gökhan gönülde milli takım zamanı gelince hep sakatlanıyodu.Bu da aynı taktiği transferde kullanıyor.Para tatlı geldi yeteneksize tabi.

Bu durum herhalde en az bi 3 defa olmustur. isin garip tarafi da hep elestiriler oldugu zaman birden sakatlaniyor :) :)

Geri
Üst Alt