Tüm medya Burak'ı yalıyor...

Tabi yalayacaklar. Rakibinin forveti kendi takımının ........... Koyuyor. Sene sonuda Euro 2016 var...
Euro 2016 ya forvetsiz cikarim ama yinede bu beceriksizi oynatmam.Baska forvet falan yok demesin kimse gider 2.ligden necatiyi oynatirim bundan daha iyi.Yeter artik ya biktim bu capsiz burakla umuttan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllardır Burak aleyhine ne basında ne medyada ciddi bir haber görmemişimdir. İnanılmaz şekilde korunuyorlar.
Teknik adamlar kendi götünü kurtarmak için yıllardır bunun götünü yalıyor yalamayanlar nedense kovuluyor falan filan.

3net pozisyonu harca, 2 tanesinide pisle. Olumlu hareketin olmasin hakem eyyam yapip penalti calsin. Boyle duzene tukureyim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

180 derece donmesi macin aniydi.
Once isliklayin ulan tribi sonra armayi gostermesi.
Penaltidan gol atti diye girdigi havaya gel.

cingıl bels

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Sezon başında Cüneyt Tanman ile Hamza hoca sürtüşmüştü. Transfer döneminde anlaşamadılar. Hamza hoca Konoplyanka'ya karşı çıkmıştı. Gomez gündeme gelmiş ve Hamaoğlu bu kez 'Alacağımız golcü Burak'ı üzmemeli, kırmamalı.' demişti." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaların ardından Burak Yılmaz'ın Mustafa Denizli ile bir konuşma gerçekleştirdiği ve, "Hocam ben forvet alınmasın, kırılırım diye ne bir ifade, ne de bunu hissettirecek bir davranışta bulundum. Karar sizindir. Ben teknik adamların işine asla karışmadım, karışmam da. Beni biri kesecek diye bir panik içine girmedim, girmem de... Gelecek oyuncu 'Burak'ı kesebilecek miyim acaba' diye düşünsün. Rekabet benim futbolumu her zaman yukarı çıkartır. Ben Drogba ile forma mücadelesi verdim. Drogba ile birlikte forma giydim ve Drogba'nın olduğu sezon 18 gol attım. Galatasaray'a kim gelirse, gelsin ben forma için mücadeleye hazırım. Formayı kaptırmak gibi bir korku içinde değilim." dediği öğrenildi.

Burak kesilmesi için daha ne yapmalı cidden merak ediyorum

D5803 cihazımdan gönderildi

Yav biz bu kazmayı 4 sene daha nasıl çekecez, yazk bize

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ersun Yanal:"Galatasaray'ın santrafor sorunu yok, santraforların performans sorunu var."

Ersun Yanal:"Galatasaray'ın santrafor sorunu yok, santraforların performans sorunu var."
Bu adamın da Burakla bir ilişkisi vardı.

burak_2511.jpg

Burakla çalışan Türk hocalar ona hasta oluyor. Napıyorlar kapalı kapılar arkasında çok merak ediyorum.
Şeytan tüyümü var bu kazmada ?

rezil herif 80 milyon tane hata yapti 1 penalti golüyle herseyi unuttu cogu kisi.

Beleş golden sonra bi de trip ata ata armayı göstermez mi. Sanarsın asgari ücretle çalıştığı halde senede en kötü 1 forma alan taraftar

HD ‏@yellowredhd 48 sn.49 saniye önce
Burak kaçırdı
Burak kaybetti
Burak kaçırdı
Burak kaybetti
Burak topu kontrol edemedi
Burak ofsayt
Burak kaçırdı
Burak attı kral affetmiyor

İşin en acı tarafı bu adamlarda suç yok ki...Adamlar zorla oynattırmıyorlar kendilerini.
Ah ulan başkan, yönetici, teknik adam bozuntulara yatacak yeriniz yok. Burak kadar umut kadar taş düşsün başınıza.Ulan ne sevdaymış beeee...

Geri
Üst Alt