Sülalenin kurucusu olan Atana saygısızlık etme Admin görünümlü provakatör.

Gel şimdi ciddileşelim.

Yaşın 16, ki önemli değil 12 de olabilir adam olsaydın. Gelmiş burada kendi fikirlerini insanlara hakaret ederek benimsetmeye çalışıyorsun, sonra sana laf edilince de küçük bir kız gibi ağlıyorsun. Sonra da gelip saygıdan bahsediyorsun, eğer adam olacaksan yazmaya devam et.

Bunun dışında benden başkasına bir daha hakaret ettiğini görürsem bu forumun index'ine giremezsin.

Gel şimdi ciddileşelim.

Yaşın 16, ki önemli değil 12 de olabilir adam olsaydın. Gelmiş burada kendi fikirlerini insanlara hakaret ederek benimsetmeye çalışıyorsun, sonra sana laf edilince de küçük bir kız gibi ağlıyorsun. Sonra da gelip saygıdan bahsediyorsun, eğer adam olacaksan yazmaya devam et.

Bunun dışında benden başkasına bir daha hakaret ettiğini görürsem bu forumun index'ine giremezsin.
Provoke eden sen değilmisin neyin ciddileşmesi bu,16 yaşındayım diye benle o tarz konuşamazsınız kaç yaşındasın bilmiyorum ama bana saygıyla ilgili kelime edemeyecek birisin emin ol.

Burak hakkında yapılan tek yanlış eleştiri; Gol kaçırıyor. Burak Yılmaz son yıllarda gördüğüm en iyi bitiricilerden.

Burak Yılmaz'ın sorunu; 188 boyunu rağmen top tutma,hava topu indirme,kanatlara servis,kanatlara açılma,mental olarak oyundan kopma vs. Sürekli ayağına beklemesi.

Burak Yılmaz bu olumsuzluklara rağmen bu kadar değerliyse sebebi bitiriciliğidir. Gol kaçırma videolarını falan atmayın gol kaçırmayan oyuncu yok zaten.

Provoke eden sen değilmisin neyin ciddileşmesi bu,16 yaşındayım diye benle o tarz konuşamazsınız kaç yaşındasın bilmiyorum ama bana saygıyla ilgili kelime edemeyecek birisin emin ol.

Z7p34k.jpg

Yoo konuşabiliriz gayet.Bak konuşuyorum evlat.Bu konuda ne yapmayı planlıyorsun evlat?

Sen kimsin de sana saygıyla ilgili kelime edemeyeceğim? Sen önce karşındaki insanlara saygı duymayı öğren.

Buraya laf olsun diye gelmedim, senin millete hakaretlerini gördüm de geldim, sonra da gelip burada bana artistlik yapma provoke ediyorsun diye başka admine etsen o lafları seni kucağına alıp hoplatıyordu şu an bak adam yerine koyup gene son uyarımı yapıyorum.

Bu konudan da forumdan çık ben atmadan, kafanı topla gel eğer bir daha birine yok yere hakaret ettiğini görürsem boş yere girmeye kasma buraya, ikinci üyeliklerini de her şeyi de yakalarım.

Geri
Üst Alt