yolu açık olsun kendisini hiç sevmem ama Galatasaray formasıyla 82 gol atmış bir oyuncu saygı duyarım.

Burak Yılmaz ile namaz öğreniyorum..

CWSkQxOXIAAoHZe.jpg

CWSkQ6KXAAAIHbF.jpg

CWSkREKWUAE9kH_.jpg

CWSkRWhXIAIQgYb.jpg

Hey Allah'ım ya.. :D

Seviniyoruz falan da yine gitmeyecek elimizde kalacak diye cok korkuyorum.

Savas alanina dönüsür burasi eger defolup gitmezsen.

Yolu açık olsun kacirdigi gollere rağmen futbolcumuzdu daha kötü olmadan gitmesi hem kendi hemde taraftar için iyi oldu. Hakkında Allah hayirlisini yapsın inşallah ben insanlığına hiç birşey demedim tanımam kendisini belki çok iyi bir insandır ama futbolculugunu eleştiririm maalesef yararlı olamiyodu hersey için teşekkürler Burak Yılmaz yolun açık olsun kendin için en doğrusunu yaptın

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam gelmeden 1 yıl önce geleceği duyumunu almıştım.

O günden beri küfrediyorum zira 4 sene oldu ve sonunda gidiyor.

artik drogbayla yaptigimiz gibi 34-36 yaşina gelince kiralayip şampiyon oluruz huh

yasattigin hersey icin tesekkürler kral.güleriz egleniriz ama vedalasmasini da biliriz.her ne kadar kel kalsamda senin oldugun sürecte hakkimi helal ediyorum.ins bir daha yolumuz kesismez.basarılar dilerim

takım ciddi anlamda rahatlıcak.

taraftarın haklılıgı gözler önüne serilecek.

cok sükür el freninden kurtulduk. sezon sonuna kadar umut'a tek kelime etmeyecem..

Şaka maka yaşattıkları için teşekkürler. Kırıcı çok fazla söz kullandık kendisi için ama az da sevindirmedi bizi hani. Allah yolunu açık etsin. Burak'ı şu an ne biz ne fb ne bjk ne ts taraftarı seviyor. Herkes kendisine karşı inanılmaz şekilde nefret besliyor. Ama yine de biz Galatasaray'lılar olarak bize yaşattığı iyi ve kötü anılar için kendisine teşekkür ederiz. Çıkıp ben kendimi Galatasaraylı hissediyorum derse her zaman kendisinin başımızın üstünde yeri vardır.

Rıdvan dilmen ve fener madyası yani tüm medya bugünkü antalya mağlubiyetinden daha çok burakın gitmesine üzülmüşlerdir.

gitti diye duygusal triplere giremem teşekkür de etmem ...çünkü çakallıkla imzalattığı sözleşmeyle bizden harmanla para kaldırdığı gibi takım oyununa da ihanet etti gruplaşmaları başlattı teknik adamların ayağını kaydırmalardan yapılacak transferlere kendi menfaati için taş koymalara kadar...cirminden büyük cürmü vardı.

defol
defol
defol

Çin'e gitmesi ii oldu. Çin'de cok gol atar burak. bölece türk topcularının Çin'e pazarlamasında büyük rol oynar.

Selcuk'a banko 8 m euro yazıyorum, Burak kesin aldırır Selcuk'u.

Yasin ile Semih'ide aldırsa Allah razı olsun daha ne diyeyim :)

Güle güle kral. Ne kadar kötü ayrilsakta sen bir kralsin.

Geri
Üst Alt