Giderken para kazandırdı enazından bir güle güleyi haketti güle güle bi daha görüşmeyelim

3f61cb8fc2390fe17a940345906bd29c.png

yeni paylasti

yani kalıyo mu la yoksa

Giderken para kazandırdı enazından bir güle güleyi haketti güle güle bi daha görüşmeyelim

Yillardir Galatasarayin evladiyim diyerek sülük gibi yapisan Sabriden daha büyük bir evlat oldugunu cikarabilirmiyiz sonuc olarak para kazandirdigi icin?

- gidiyorum
- gitmiyorum
- Aziz'e cevap

hepsi olabilir

Yillardir Galatasarayin evladiyim diyerek sülük gibi yapisan Sabriden daha büyük bir evlat oldugunu cikarabilirmiyiz sonuc olarak para kazandirdigi icin?

burak sarbinin 3 katı emek verdi kaldığı süreçte hertürlü sarbi denen kan emiciden daha evlattır gözümde

Yallah Burak yallah ne beklisen Yüreğimde kan eklisen Hiç Allah'tan korkmisan Beni yolda bırakisen Yallah Burak yallah apar(götür) beni Yallah Burak yallah apar beni Çine de götür beni Yarimin gözü yoldadır Evleri çay üstündedir Yallah Burak yallah apar(götür) beni Yallah Burak yallah yolda durma Bir saat yolu beşte bitirme Ayağın hızdan kaldırma Geceyi üstüme getirme Yallah Burak yallah apar(götür) beni
30.12.2015 00.20 Burakcim sarkima eslik ederek cine gitmeyi tercih etti.

Yav bu kadar basıl eminsiniz?

Benim nedense hala şüphem var maalesef

Sent from my iPhone using Tapatalk

takım ciddi anlamda rahatlıcak.

taraftarın haklılıgı gözler önüne serilecek.

cok sükür el freninden kurtulduk. sezon sonuna kadar umut'a tek kelime etmeyecem..
Umuta öyle şeyler dicez ki
Umutuda verelim yanında

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak'a bonservis verilmese bile elden çıkarılmalıydı. Nasıl sözleşme yapıldıysa yaşlanınca maaş artıyor, bizim 34 yaşına kadar Burak'a senede 3 milyon verecek lüksümüz yok.

Artik 11 kisi oynamaya baslayacagiz demektir..

Sent from my HTC One using Tapatalk

Geri
Üst Alt