100'ler kulübünde İlk 10'a 2 gol kalmışken gitti zuhahah.

orJkr9.png
Geri gelir atar Trabzon da

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Sanirim buna defolup gideceksin diye diretmisler cünkü su an TRT Spor da konusuyor ve "Gönül isterdi ki baskalari aciklama yapsin ama ben sizlere bir basin toplantisi düzenleyecegim her seyi sorabilirsiniz benim de anlatacaklarim var" dedi.

Burak dökecek biseyleri belli imzalar atilsin da öğrenelim bakalim

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem yöneteime hemde taraftara giydirecektir. yönetim gitmesi için tezgah kurmuş diyorlar.

Anlat gerçekleri KRAL

Çeteci diyenlerin suratına yapıştır cevapları

buraga kazma diyenin akli dengesi bozuktur! insan ister istemez yaslaniyor yavasliyor ama bu buragin kazma oldugunu göstermez istatiskler herseyi anlatiyor! first class forvetimizi yolladik kaldikmi umuta;) katilanda olur katilmayanda!

Arda'nın en yakınındaki adam Hakan Şükür o dönem Arda'nın sakatlığı psikolojik dememiş miydi? Takım kötü giderken bilerek oynama sonra eleştiren adamlar suçlu olsun iyiymiş. Şimdi başarılı oldu diye herkes Arda'yı yalıyor.

Burak kim ardayla bir tutuyosun yavşak bide anlatıcakmış yol al burak hiç bişeyde anlatmana gerek yok.

Arda giderken futbolculugu ile alakali yazilanlari iyi hatirliyorum, ama ayri bir konu. Benim demek istedigim tek olay, taraftarin takimin itici gücü olacagina, özellik ile son yillarda takimin önünde engel oldugunu gözlemliyorum maalesef. Piskolojik olarak sadece rakiplere karsi degil, ayni zamanda taraftarlara karsi mücadele etmek zorunda kaliyor oyuncular. özellik ile 2014/2015 sampiyonlugu, taraftara ragmen, kazanilmis bir basaridir.

Son 4 senede 3 sampiyonluk yasamis bir takima böyle davraniyorsa taraftar, ozaman Galatasaray´da maalesef taraftarlik diye birsey yoktur.

Arda'nın en yakınındaki adam Hakan Şükür o dönem Arda'nın sakatlığı psikolojik dememiş miydi? Takım kötü giderken bilerek oynama sonra eleştiren adamlar suçlu olsun iyiymiş. Şimdi başarılı oldu diye herkes Arda'yı yalıyor.

Bunu Hakan söylemis mi bilemem, ama Osteitis pubis bir futbolcunun yasayabilecegi en agir ve talihsiz sakatliklardan bir tanesidir.

kral, kral hakan sükürün boslugunu bir nebzede olsa doldurdugun icin tsk ederim kendi adima!
az sevinmedik gollerinde.
belliki senide küskün yolladik kral efsanemiz hakan sükür gibi.

TRT Spor veda videosu yapmis.

O kadar güzel yaliyorlar, anlatiyorlar ki herkes suclu ama Burak da suc yok.

Ebru G?ndeş G?nl?m?n Efendisi - YouTub

:( :(

yok bukadar da degil :D

Ayrilik gec oldu . Ama iyi hatirlanacaksin (tabiki sövmeler olacak o na katlanacaksin artik ki , suc sende degil, kis periodda gitmek istiyordun zaten. Sucu sende bulamam )

Geri
Üst Alt