Renkdashlar ,Burakin transferi ile bir iyi birde can sıkıcı gelisme ogrendim an itibariyle, paylasmak isterim;

İyi haber Burakın Cine satisi an meselesi sevinelim

Can sıkan gelisme ise henuz satis fln yok uzulebiliriz.

Sen büyük adamsın

Bu kulübe kupalar kazandırmış adamsın

Para kazandırıp gittin

CL de başarılar kazandırdın

Unutulmayacaksın

Sonunda defolup gitti.. Sırada Leşcuk var.. hadi hayırlısı..

keşke burak ve leşcuğu paket yapıp gönderseydik daha karlı olurdu

zamanlama yanlış muhtemelen sezonu 6.bitiririz. sezon ortasında adam gonderilirmi lan.

Son düzenleme:
bir kac hafta bekleyin akliniz o zaman dank eder.

Bursaspor gibi hem ceza yiyip hem cezayi yatmayalim bu sene var ya , iyi küfür yersiniz

Cl de ne başarı kazandırdı bu bize şampiyon oldukta haberimiz mi yok lan?

Sanki Burak sayesinde tüm maçlarımızı kazaniyorduk bu sezon :D

Bu sezon zaten çöpe gitti

8 - 10m avro maaş ve 6m avro direkt aldık işte

O para ile Buraktan kaç kat daha iyi forvet alınabilir*

*düzgün yönetim ile

yabancı sınırlamasının olduğu ligte 5.000.000 euro ya malettik ve karşılığınıda yeteri kadar aldık. Bazıları balık hafızalı lakin kalesinde sol bekinde stoperinde ön liberonda 10 numaranda yabancı olan takımda geçen sene 5 den fazla yabancı oynatamıyorduk ve el mecbur golcün YERLİ olmak zorundaydı ve yine maalesef en iyisi de burak tı. Yolu açık olsun, üstelik 8.000.000 euro da para kazandırarak gitti.

Hmmm çeyrek finale burak sayesinde çıktık o zaman ?

Biraz resim,müzikle falan ilgilen belki onlara kabiliyetin vardır anlamadığın konularla uğraşıp kendini zayi etme.

yok babamin yüzünden ciktik . Grupta koca takim 7 gol atarken 6 si Buraktan.
Schalkeya karsi 4 golün 2 si Buraktan . Senin sayende mi ciktik ? . Ki gollerin hepsi neredeyse Burak kendi basina yaratti

Nefret gözünü okadarda kör etmesin

Gitmeseydi diyenler neyin kafasink yasiyor lan?

Adami hala 3 sene once attigi gollerle ovuyorsunuz madem oyle gelsin Elmander gene sahada adim atmadik yer birakmasin boyle sacmalik olur mu ya ?
Adam eskiden gol atiyordu artik onuda yapamiyordu ne bu uzuntu ?
Yasadigi sakatliklar tek ozelligini de elinden aldi. Hala bu adam gitmeseydi diyenler harbi ya kustur ya yerlisevici bir irkcidir.
2019 a kadar bu mali izleyecektik forvette he anasini satiyim.

Uza git Burak. Ceteci basi olarak anilacaksin.

Geri
Üst Alt