Sabri hala bu takimdaysa sebebi "Burak kalsaydi cl de 8 gol atti yhaaa xd" diyen ergenlerdir.

Ulan Avrupa liglerinin anasini aglatan Falcao gibi oyuncularin göz yaslarina bakmiyorlar, Xavi gibi efsane nin göz yaslarina bakmiyorlar, biz hala Burak Selcuk Sabri..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

yok babamin yüzünden ciktik . Grupta koca takim 7 gol atarken 6 si Buraktan.
Schalkeya karsi 4 golün 2 si Buraktan . Senin sayende mi ciktik ? . Ki gollerin hepsi neredeyse Burak kendi basina yaratti

Nefret gözünü okadarda kör etmesin

O sezonun ertesinde takım 2.tura çıktı toplam 9 gol attı senin burak 0 çekti...0 gol 0 asist...yanında drogba arkasında senijderle hem de

Ondan sonraki sezon takım 6 maça çıktı penaltıyı saymazsak 1 gol attı...6 maç 1 gol..

Bu sezon takım 6 maça çıktı ve 6 gol attı...Kıral bunların 3 tanesinde oynadı ve tek gol atamadı tek asist yapamadı..

Uzun lafın kısası musap o bahsettiğin sezondan sonra geçen 3 ş.liginde sezonunda galatasaray toplam 18 gol attı ve kıral sadece 1 gol attı bunu ne yapacaksın..

O sezonun ertesinde takım 2.tura çıktı toplam 9 gol attı senin burak 0 çekti...0 gol 0 asist...yanında drogba arkasında senijderle hem de

Ondan sonraki sezon takım 6 maça çıktı penaltıyı saymazsak 1 gol attı...6 maç 1 gol..

Bu sezon takım 6 maça çıktı ve 6 gol attı...Kıral bunların 3 tanesinde oynadı ve tek gol atamadı tek asist yapamadı..

Uzun lafın kısası musap o bahsettiğin sezondan sonra geçen 3 ş.liginde sezonunda galatasaray toplam 18 gol attı ve kıral sadece 1 gol attı bunu ne yapacaksın..

penaltiyi saymasak diyorsun, penaltiyi kim aldi ?

Üstelik penaltiyi atmakda marifettir .

Kimse öbür sezonlari konusmadi burada. O bir sezon konuydu burada.

yok babamin yüzünden ciktik . Grupta koca takim 7 gol atarken 6 si Buraktan.
Schalkeya karsi 4 golün 2 si Buraktan . Senin sayende mi ciktik ? . Ki gollerin hepsi neredeyse Burak kendi basina yaratti

Nefret gözünü okadarda kör etmesin

Tabi kendi kendine asist yaptı sonra koştu onu gol yaptı.Takımda riera yok elmander yok melo yok eboue yok.

Ulan burak gol atarken yanında elmander drogba gibi adamlar vardı onlar gidince burak ne hale geldi bunu konuşan yok.Ancak senin gibi zır cahillerin gözünde adamın topuğuna çarpıp giren golün değeri vardır.

Takıma ve takım oyununa zerre katkısı olmayan adamı başımıza kral yaptınız.

Çok konuşma bari iyice cahilliğin ortaya çıkmasın.

Zaten biraz kalbur üstü takımların olduğu maçlarda hiç yok drogba sayesinde ligde falan gol atabildi ama cl de drogbada kurtaramadı onu zaten cl de 6 gol attığı dönemdede grupta 2 vasat takım vardı cluj ve braga ve yanındada elmander gibi yıpratıcı bir adam vardı.

Bu adam tek başına bir hiç ama bunu görmek istemiyorlar.

Tabi kendi kendine asist yaptı sonra koştu onu gol yaptı.Takımda riera yok elmander yok melo yok eboue yok.

Ulan burak gol atarken yanında elmander drogba gibi adamlar vardı onlar gidince burak ne hale geldi bunu konuşan yok.Ancak senin gibi zır cahillerin gözünde adamın topuğuna çarpıp giren golün değeri vardır.

Takıma ve takım oyununa zerre katkısı olmayan adamı başımıza kral yaptınız.

Çok konuşma bari iyice cahilliğin ortaya çıkmasın.

Gruplarda Drogbami vardi aaaa bilmiyordum bunu. Ben hep Drogbanin kis periodda geldigini hatirliyordum

O na bakarsan dünyadaki her Forvet takim arkadaslarinin paslarina muhtac. O ayri bir konu. Sen o sezon Burak degilde Elmanderi ilk forvet olarak oynatsan BOK atardin okadar golleri. Cidden böyle salak salak konusmayin

Musap Allah askina niye savunuyorsun hala bu kazmayi. Baban degil abin degil. Pes yani.

Bir ara akillanmistin ama yine eski haline dönüyorsun. Salla gitsin ya, ilk geldigi sezonda iyiydi gerisi vasat ve vasat alti. Bunu kabullen.

Gruplarda Drogbami vardi aaaa bilmiyordum bunu. Ben hep Drogbanin kis periodda geldigini hatirliyordum

O na bakarsan dünyadaki her Forvet takim arkadaslarinin paslarina muhtac. O ayri bir konu. Sen o sezon Burak degilde Elmanderi ilk forvet olarak oynatsan BOK atardin okadar golleri. Cidden böyle salak salak konusmayin

gruplarda elmander vardı ben gruplarda drogbamı var dedim drogba gruplardan sonra geldi.Sonraki sezonda gol kralı olduğunda drogba vardı yanında yani gol attığı dönemlerde yanındaki adamlara bak diyorum sana kafan neden bu kadar kalın?

Zaten biraz kalbur üstü takımların olduğu maçlarda hiç yok drogba sayesinde ligde falan gol atabildi ama cl de drogbada kurtaramadı onu zaten cl de 6 gol attığı dönemdede grupta 2 vasat takım vardı cluj ve braga ve yanındada elmander gibi yıpratıcı bir adam vardı.

CFR Cluj - Galatasaray Istanbul, 07.11.2012 - UEFA Champions League - Spielbericht - Transfermark (nerde elmande)
Galatasaray Istanbul - CFR Cluj, 23.10.2012 - UEFA Champions League - Spielbericht - Transfermark (elmanderin yerine Burak girdi)

Elmander ile beraber 2 mac oynamis Burak clde

Adamın burakla ilgili savunduğu şeye bak :D Cluj'e gol atmış vayyy beee nasıl altın top ödülünü alamamış şaştım kaldım vallahi.

İşte senin futbol görüşünün sınırları buraya kadar.

Adamın burakla ilgili savunduğu şeye bak :D Cluj'e gol atmış vayyy beee nasıl altın top ödülünü alamamış şaştım kaldım vallahi.

İşte senin futbol görüşünün sınırları buraya kadar.

ortaligi karistirma senin , Buragin hep Elmanderle oynadigi dedigine karsilik ;)

birakin bu isleri o altin sezon bile neler denildi, istenilmiyordu iste taha bastan beri.
bazi taraftar guruplarimiz istemdigi oyunucuyu bitiriyor göndertiyor, örnegin arda.
bu suan gitmesi yanlistir demeye gelmiyor dogru hamle ama yapilanlarda ortada.

birakin bu isleri o altin sezon bile neler denildi, istenilmiyordu iste taha bastan beri.
bazi taraftar guruplarimiz istemdigi oyunucuyu bitiriyor göndertiyor, örnegin arda.
bu suan gitmesi yanlistir demeye gelmiyor dogru hamle ama yapilanlarda ortada.

ardayi istemeyen Ultraslan'di. herife sövüp gitmesine sebep oldular. Burak'a tam aksine destek oldular. Neyse bu topici tarihe gömelim artik beyler.

Darisi diger çöplerin başina

Geri
Üst Alt