Galatasaray - CFR Cluj (23.10.2012) Ma� Detayı - Şampiyonlar Ligi 1. Tur H Grubu 2012/2013 @ Mackolik.co

Elmander 42de cikmis ... Burak 39 da girmis . 3 dk beraber oynamislar mükemmel

Sporting Braga - Galatasaray (05.12.2012) Ma� Detayı - Şampiyonlar Ligi 1. Tur H Grubu 2012/2013 @ Mackolik.co
Elmander 46da cikmis Buragin golü sonradan gelmis

... kendi kendini rezil ediyorsun

Sen elmander dedin bende sana 3 maç söyledim işte asıl sen 6 golün 4 ünü cluj'e attı diye adamı savunarak kendini rezil ediyorsun.

Sen elmander dedin bende sana 3 maç söyledim işte asıl sen 6 golün 4 ünü cluj'e attı diye adamı savunarak kendini rezil ediyorsun.

göstersene bi illahi cluju nerede demisim ?

0:3 reale karsi kaybettigimiz macta, o pezo hakem olmasa Burak ordada gol atiyordu. (ayagina basilmisti ceza sahasinin icinde) . O mac halen icimi yiyor

2 penalti verilmemisti

resmi açıklama niye gelmiyor artık. giderken bile bize çektiriyor karaktersiz, yeteneksiz herif

ben hic üzülmüyorum gitmesine,
takimin hemen hemen hic bir hedefi kalmamis
burak 31 olacak ve nekadar para koparirsak kardir
burakin bizden alacagi para az degildi yillik mac basi ile cok büyük paralar aliyordu ondan kurtulduk
oynadi zaman da gene sac bas yolduracakti kimsen buna bir iki yil daha tahmülü olacagini sanmiyorum

Evet ne inkar ne hakini yiyellim güzel isler de cikardi sampiyonluklarda da payi oldu ama genede gitme vakti gelmisti, sonuc olarak da karin tokluguna orda oynamiyacak

göstersene bi illahi cluju nerede demisim ?

0:3 reale karsi kaybettigimiz macta, o pezo hakem olmasa Burak ordada gol atiyordu. (ayagina basilmisti ceza sahasinin icinde) . O mac halen icimi yiyor

2 penalti verilmemisti

Sabahtan beri demiyormusun 6 gol attı şöyle kral böyle paşa diye bende sana söylüyorum 4 ünü cluj denilen mahalle takımına attı diye altın top ödülünü falanmı alması gerekiyordu diyorum sana hala bir cevap yok?

Sabahtan beri demiyormusun 6 gol attı şöyle kral böyle paşa diye bende sana söylüyorum 4 ünü cluj denilen mahalle takımına attı diye altın top ödülünü falanmı alması gerekiyordu diyorum sana hala bir cevap yok?

yoo almasi gerekmiyor. Diger 2 golü de Braga ve Manutda karsi. Bu iki takimada toplamda 3 gol atmisiz zaten.

Musap sağlam bir Burak yalakasıdır. Atletico deplasmanından sonra Burak yokken takım ileri gidemiyor demiştir.

yoo almasi gerekmiyor. Diger 2 golü de Braga ve Manutda karsi. Bu iki takimada toplamda 3 gol atmisiz zaten.

Hala gol attı diyor ya yok atmasaydı bide :D Biz zaten burağı top toplayıcı olarak almışız o kadar parayı top toplasın diye vermiştik ama allah razı olsun özverili çocukmuş gol attı hiçde görevi olmamasına rağmen.

Bunumu diyelim adamın işi gol atmak zaten onun için para alıyor.Sonraki şampiyonlar ligi maçlarında nerede ligde yanında drogba olmasa o gol krallığını bırak sahaya bile çıkamazdı.Yatsın kalksın 1.5 sezon drogba ile oynadı.Avrupadaki başarısızlığın bizim ligde köy takımlarına gol atarak kapatmayı başardı senin gibilerin gözünde.

Takıma ve takım oyununa gram faydası olmayan bir adam şampiyonlar liginde 8 gol attı neden bir allahın kulu ilgilenmedi kendisi ile en azından burdan anlamanız lazım ama işte cahillik başa bela.

Bir futbolcuyu bu kadar kollayınca insanların sinirini bozup daha fazla nefret ettiriyorsunuz.

bkz. Adem Çakar - Semih Kaya
Aydın Aslan - Selçuk İnan
Mete Alparslan - Engin Baytar

tapatalk

kimse kusura bakmasin ama Burak olsaydi ilk dedvre 2:0 önde olurduk. Rakibin stoperleri hantal. Burak sprintlerle delerdi

Burak Yilmaz olsaydi kesin gol bulurduk degil mi arkadaslar? :D :D :D

Nasil olsa Burak toplari müthis kontrol edebiliyordu, top sürüp pozisyon yaratabiliyordu.

Biz kalenin agizinda top bekleyen Burak'i izlerken hayal kurmusuz demek ki.

Burak gitti herşey düzeldi

Sneijder,Muslera bizi tek başlarına şampiyon yapacaklar

Burak Yilmaz olsaydi kesin gol bulurduk degil mi arkadaslar? :D :D :D

Nasil olsa Burak toplari müthis kontrol edebiliyordu, top sürüp pozisyon yaratabiliyordu.

Biz kalenin agizinda top bekleyen Burak'i izlerken hayal kurmusuz demek ki.

evet kardes. sneijder ile podolski müthis ötesi top kontrol edip, top sürüp, posizyon yapıyor. az sonra 3-2 alırız macı. nede olsa sneijder ile podolski var.

Onlar bilerek ve isteyerek gitti. Burak'i bizimkiler zorla yolladi, ben sahsen gitmek istedigini düsünmüyorum. Hele hele Cin'e.

Neyse defolup gitti ya gerisi umrumda bile degil. Ama Okan ve Emre hain'dir buna tamamen katiliyorum.

Öyle bir şey söz konusu olamaz. Burak kalmak istese, kalırdı.

Geri
Üst Alt