5442b029f493b823740036c2

Başlığı Gündüz Kılıç forumunda görmek istiyorum.

Diğer bir seçenek olarak çöp kutusu da olabilir.

Acaba Amrabat daki gibi KAP bildirimini günler sonra mi yapmayi düsünüyor lanet olasi herifler?

Bana sampiyonluk mu yoksa Burak'in 2019 yilina kadar oynamasi mi diye soru sorsalar kafama sikardim.

Burakta gitsin umutta ama birileri alınsın mumkunse koca galatasaray umut a kaldi

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Millet 2012'deki Burak'ı hatırlıyor galiba :red:

O Burak'tan eser yok artık. Sprintlerle delerdi falan deniliyor ama artık ne eskisi gibi hızlı nede eskisi gibi güçlü. Son maçlarında koşamıyordu bile ve oda yetmezmiş gibi garip garip fauller yapıyordu...

Ha bana kalsa Umut gidip Burak kalmalıydı ama teklif yüksek. Tabi ki değerlendireceksin. Ekonomi olarak sürünüyoruz...

Sent from my iPhone using Tapatalk

10 gündür veda edemedi düş artık yakamızdan be adam. son dakika bi aksilik bi sey olacak diye 25 milyon taraftar tedirgin

Kralın takımımıza gelişi sanki dün gibi.

O heyecan o coşku...

Daha ilk senesinde ŞL'de Ronaldo'yla yarışması...

Şampiyonluklar, goller, rakipleri susturması ve nihayetinde 4 yıldız.

Yolun açık olsun KRAL

Terim, Eboue, Riera, Baros, Elmander, Drogba, Riera, Abdurrahim Albayrak, Melo, Burak.

Taraftar : Takım ruhu kayboldu:red:

Bırakında kaybolsun.Şu giden adamlara bak.Bi Muslera kaldı elimizde ruhu sergileyen.Çünkü Sneijder dahil kimseyi samimi bulmuyorum.

Burak buruk gitti kimse kusura bakmasın yallah diyerek gönderildi umuta yapılması gereken muamele burağa yapıldı iyi oldu demek isterdim ama olmadı şu dakkada hiç olmadı

Geri
Üst Alt