Yolu açık olsun iyi kötü takıma katkı verdi üstüne para da kazandırdı.Keşke bütün topçularla böyle güzel şekilde ayrılabilsek

Dursun özbek karşıma çıkma ağzını burnunu dağıtmazsam.. ne yalancı çıktın yeter artık adamı ben satmadım diyosun resmen satmışsın burağın açıklamalarından belli aynı hassasiyeti diğer yerlilerde göster görelim adam gibi çıkıp sattık diyemiyosun sana ne diyim ben.

Yönetime kizmis gibi.
adam yüzde yüz haklı hainlikler biri bin para orda umut dururken burağın gitmesi nedir anlamam ya sene sonunu bekleyemedin dimi başkan bozuntusu.spalvisi alabilirdi çok rahat ama almadı unutmucam seni

Ayrılış biçimi takdire şayan. Yolu açık olsun emekleri için teşekkürler

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim, Eboue, Riera, Baros, Elmander, Drogba, Riera, Abdurrahim Albayrak, Melo, Burak.

Taraftar : Takım ruhu kayboldu:red:

Bırakında kaybolsun.Şu giden adamlara bak.Bi Muslera kaldı elimizde ruhu sergileyen.Çünkü Sneijder dahil kimseyi samimi bulmuyorum.

Haklısın Burak sahada ruh gibi geziniyordu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sorun birilerinin gitmesinde değil, gelmemesinde. Eboue gitti Tarık geldi, Elmander-Baros gitti, Umut-Burak geldi, Melo gitti Donk geldi, Riera gitti Amrabat geldi (fena değil yine ama mal), Drogba gitti gelen olmadı vs vs.......

Emirates Cup'ta Arsenal ile oynadigimiz ve ikinci golü attigimiz macta Drogba'nin first touch aklima gelince sana bir an önce defol diyebiliyorum sadece.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Gittiğin gündeki duygusallığını, takıma olan sevgini tavırlarınla taraftara hissettirsen kalırdın belki suan.
Baskanın taraftarı arkasına alma adına gönderdiğini düşünüyorum. Hikaye kendinin de gitmek istediği falan. Resmen satmış bizim Dursun bunu, Burak'a danısmadan. Bunun da sonra haberi olmus istenmediğim yerde durmam diyip gitmiş. Teklif de güzel. Ee daha ne olsun.

Dursun kimine göre iyi kimine göre kötü yapmıstır tartışılır. Ama yanlıs zamanda yaptığına dair konu tartısmaya kapalıdır şüphesiz.

Allah tez zamanda Dursun ve saz arkadaslarından kurtarsın şanlı Galatasaray taraftarını.

CbWStOaWEAAmM_Q.jpg

Gittiğin gündeki duygusallığını, takıma olan sevgini tavırlarınla taraftara hissettirsen kalırdın belki suan.
Baskanın taraftarı arkasına alma adına gönderdiğini düşünüyorum. Hikaye kendinin de gitmek istediği falan. Resmen satmış bizim Dursun bunu, Burak'a danısmadan. Bunun da sonra haberi olmus istenmediğim yerde durmam diyip gitmiş. Teklif de güzel. Ee daha ne olsun.

Dursun kimine göre iyi kimine göre kötü yapmıstır tartışılır. Ama yanlıs zamanda yaptığına dair konu tartısmaya kapalıdır şüphesiz.

Allah tez zamanda Dursun ve saz arkadaslarından kurtarsın şanlı Galatasaray taraftarını.

Ben her zaman Burak bir an önce gitmeli diyordum ve kalsaydı yinede derdim. Rezil oynuyordu son zamanlarında ama başka bir konuya değinmek istiyorum.
kesinlikle böyle ayrılıklara karşıyım. İzinsiz şekilde satmışsa Galatasaray değerlerine ayıp edilmiştir.

Her ne olursa olsun ayrılık olacaksada etik şekilde olmalıdır sonra ahları tutuyor anasını satayım...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt