Bir başka ruhunu satan adam. 2 sene önce Hakan Abi'nin rekoruna yaklaşsam bile onurdur derken adını ağzına almaya korkar olmuş.

Hakan'a biz o günde siyasete girdiği, saçma salak cemaatler ile sporcu kişiliğini rezil ettiği için eleştirirdik. Ancak tarihi de silemezsin.

Bbunlar böyle korkak tavuklar işte. Bir kişinin zekası ile kukla gibi oynarlar.

Cevap vermiş mi bu da?

Vermişse kime paslamış?

Tahminim Emre B...

76d794b05285d66af5969a9acc4d67ce.jpg

tapa
a
l
k

2012/13de fenomenal sezon geçirmiş yerli forvet

Saç baş yoldurdu ama ilk sezonda forvet gibi forvetti :005:

kankası Selçuk alevi olduğu için video çekmemiş galiba.

Bir başka ruhunu satan adam. 2 sene önce Hakan Abi'nin rekoruna yaklaşsam bile onurdur derken adını ağzına almaya korkar olmuş.

Hakan'a biz o günde siyasete girdiği, saçma salak cemaatler ile sporcu kişiliğini rezil ettiği için eleştirirdik. Ancak tarihi de silemezsin.

Bbunlar böyle korkak tavuklar işte. Bir kişinin zekası ile kukla gibi oynarlar.

Ne demiş?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

2012/13de fenomenal sezon geçirmiş yerli forvet

Saç baş yoldurdu ama ilk sezonda forvet gibi forvetti :005:

Şükrü son sezonda da gitmesin istedim ben çünkü yerine daha kötüsünü alacaklarını biliyordum zaten de şunu şu zamanda söylemen seninde Burak'ın video'da pasladığı ''kankalarından'' biri olmak istediğine işaret olarak alınabilir mi?

Burada 2 sene önce hırsız-hırsız diye eleştiri yapıyorken birilerine samimi değildin o zaman.

Siyasi yönü ile değerlendirmeyelim mesajı vermek gayesinde isen yine hedefi tutturamıyorsun demektir. Zira kendisi bildiğin tam ortasında siyasetin şu çektiği video ile. Umurumda değil bir kişinin tuttuğu parti ama bunu propaganda yapar gibi haddine olmadan gözümüze sokuyorsa sporcu demesin kendine.

Dediği şu: Rıdvan -> Arda -> Burak paslaşması ile referanduma evet diyorum. İstiklal harbiymiş bu karar.

Irz düşmanına bak hele.

Başlığın "Gavat Burak Yılmaz" olarak revize edilmesini rica ediyorum.

Şükrü son sezonda da gitmesin istedim ben çünkü yerine daha kötüsünü alacaklarını biliyordum zaten de şunu şu zamanda söylemen seninde Burak'ın video'da pasladığı ''kankalarından'' biri olmak istediğine işaret olarak alınabilir mi?

Burada 2 sene önce hırsız-hırsız diye eleştiri yapıyorken birilerine samimi değildin o zaman.

Siyasi yönü ile değerlendirmeyelim mesajı vermek gayesinde isen yine hedefi tutturamıyorsun demektir. Zira kendisi bildiğin tam ortasında siyasetin şu çektiği video ile. Umurumda değil bir kişinin tuttuğu parti ama bunu propaganda yapar gibi haddine olmadan gözümüze sokuyorsa sporcu demesin kendine.

Videoyu izlemedim, yorumum siyaset yahut gönderme de değildi

Sadece aklıma bizdeki ilk sezon geldi.

Son düzenleme:
Bu arada Selçuk'un adamlığına bir kez daha şahit olmuş olduk.

hayır verecektım burak evet verıyorsa fikrimi gözden gecırecegım :(

burak yılmazın babası akp uşağı rte nin eski takım arkadaşıdır

Geri
Üst Alt