Videoyu izlemedim, yorumum siyaset yahut gönderme de değildi

Sadece aklıma bizdeki ilk sezonu geldi.

Kanımca haberin vardı ama neyse. Sporcu adamın siyaset ile işi olmamalı. H.Şükür'e taraftarın %60'i taparken, geri kalan yine yanlış buluyordu. Şimdi o %60 kendi içinde kavga etti. Çıkarı paylaşamadığı için sırf. Olan da yine çıkar değil sadece vatani duygular ile hareket eden geri kalana oluyor.

Bu videoları böyle düşünmeden, sabun köpüğü hayat yaşayarak, sırf birilerine yaranmak için çekenler reklam peşinde milletin fikirlerini sömürmeye çalışanlardır nazarımda. İzledikten sonra ilk sezonu tekrar yad edebilirsin başka bir gün.

Geldi mi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

murat boz sırayı bozmus acun sende varmısın dıyecekti yanlıs olmus

şey üstünde fındık kırıp bar bar ,gece kulübü gece kulübü gezip, askerlikten kaçıp ''ülkenin bekaa sorunu var'' demek kadar absürt bir şey yok herhalde!!

Siyasi görüsü hic kimseyi ilgilendirmez ama yaptigi yanlis

Sporcu adamsin senin ne isin olur siyasetle,önünde birde hakan sükür örnegi varken aptallik etmis

Göz önünde olan insanlarin bu tarz salakca isler yapmasi yanlis,hayir kampanyasina katilmis olsaydi da yanlis olurdu

otobüs olayında dayı tarafını tutmadığıma pişman oldum şuan. kafanı kırsaymış keşke, hırbo seni.

Sorun zaten birilerini etkileyebilecek konumda olmaları.

Her şeyi geçtim bunlar sırf şu videoyu çekiyor diye büyük ihtimal önümüzde ki 10-15 sene çok önemli yerlere gelecekler.

Bugün terörist mertebesine inen Hakan'ı da spor bakanı yapacaklardı o malum olaylar yaşanmasa. İş bilmez, boş laf salatası yapan, işin ehli olmayan adamlar bunlar. Rıdvan'ın ne yöneticilik vasfı varki TFF başkanı olacak. Arda , Burak da yaverleri olur. Hep daha fazlası olsun kafası.

Adamin ham maddesi fikrimi degistirmemde vesile olan mübarek bir zat

Kanımca haberin vardı ama neyse. Sporcu adamın siyaset ile işi olmamalı. H.Şükür'e taraftarın %60'i taparken, geri kalan yine yanlış buluyordu. Şimdi o %60 kendi içinde kavga etti. Çıkarı paylaşamadığı için sırf. Olan da yine çıkar değil sadece vatani duygular ile hareket eden geri kalana oluyor.

Bu videoları böyle düşünmeden, sabun köpüğü hayat yaşayarak, sırf birilerine yaranmak için çekenler reklam peşinde milletin fikirlerini sömürmeye çalışanlardır nazarımda. İzledikten sonra ilk sezonu tekrar yad edebilirsin başka bir gün.

Sporcu adamın siyaset ile işi olmamalı sözüne katılıyorum, video de gerçekten mide bulandırıcı idi, lakin yalaka oldukları için kin biçmeye gerek yok bence.

Futbolcu yalakaları sevmem ama Galatasaray için verdikleri katkının hakkını veririm. Burak ilk sezonda şampiyonluk ile CLde büyük katkı sağlamış bir oyuncu. Şuan Ardavari hareketleri olsa da, o sezonda verdiği katkı için takdir ediyorum.

O video mide bulandırıcı, zengin insanların karaktersizliğini gösterdiğini de bir kez daha vurgulamak istiyorum

Son düzenleme:
Yav Arda zeki adam kendini kurtarır. Bir yandan evet diyorum ehi ehi yapar öte yandan uğur mumcu anar. Bir oraya yanlar bir buraya kendini kurtarır. Olan bu mala olur.

Hakan Şükür den ders almadılar.

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sopaynan burnunu kirmak istedigim birkac insandan biri

C29lL7kXcAAX2A9.jpg

Ofsayta düşmen o kadar saçma sapan goller kaçırman kazmalıklar yapman hiç önemli değildide

Harbi harbi yauşakmışsın lan

e1d8b9c99cac711061e7eea8016ca684.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Geri
Üst Alt