Allah senin belanı versin çapsız. Yabancı kuralına karşıyım, arkadaşlarım futbolu bırakmak zorunda kalıyor diyor. Neden bırakmak zorunda kalıyor? Yetersiz oldukları için olabilirmi taş kafalı? Alayı beleşci bunların alayı.

Bu tarz açıklamalar ile o çok sevdikleri Galatasaray'a nasıl zarar verdiklerinin farkında değiller sanırım.

Umarım kulübün yakınından bile geçirmez Burak gibileri.

Bu jenerasyonun futboldan silinmesi gerekiyor artık. Her konuda fikir beyan etmelerinden çok sıkıldım. Siyaset olur bunlar orada, teknik direktörle sorun yaşanır bunlar orada, yeni teknik direktör gelecek olur bunlar orada, yabancı sınırı konuşulur bunlar orada, prim konuşulur bunlar orada. Yeter artık.

konuyu cöp kutusuna yollama zamani geldi

Karakter yoksunu iyi ki gelmedin bize adam polemik uzmanı

Kulüpler çöp türk oyunculara artık domalmadığı için itirazım var demiş. Anlamayana yani.

Bu tarz açıklamalar ile o çok sevdikleri Galatasaray'a nasıl zarar verdiklerinin farkında değiller sanırım.

Umarım kulübün yakınından bile geçirmez Burak gibileri.
Bunun yanında kendine verdiği zarar? Seyirciler bu oyunculara karşı zaten tepkililer, oynayacakları maçta yapacakları hatalar sonrası alacakları tepkiyi hiç mi düşünmüyorlar acaba böyle rekabetten korktuklarını alenen beyan ederken.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunun yanında kendine verdiği zarar? Seyirciler bu oyunculara karşı zaten tepkililer, oynayacakları maçta yapacakları hatalar sonrası alacakları tepkiyi hiç mi düşünmüyorlar acaba böyle rekabetten korktuklarını alenen beyan ederken.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu konuyu kafaya taktığını sanmıyorum. Zaten Türkiye'de hemen hemen bütün stadlarda ıslıklanıyor.

salak herif, cin'de seni nasil karsiladilar yabanci olmana ragmen? Pis irkci serefsiz

Yabancı sınırı yok, yıllık 3.5 milyon euro para kazanıyorsun ve takımın ilk 11'desin. İnsanda akıl olacak biraz.

ben bu leşe katlanamıyorum yaw.arkadaşları gibi futbolu bıraksa da kurtulsak

Geri
Üst Alt