Her zamanki gibiydin mal herif. Allahtan hakem penalti calmadi o el pozisyonuna.

Keske sen de 31 yasinda futbolu biraksaydin.

Berbat oynadı yine. Tinerci Cenk bundan iyi forvet. En azından daha iyi top kullanıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vırak yüzünden geriye düşüyorduk neyse sorun değil ayda yılda bir denk getirir atar yine kral der başımıza bela edersiniz. vırak'ta bu karakter sizde bu g*t oldukça daha çok çekeriz bu heriften .

Son düzenleme:
sirti dönük oynamaya calisirken agir sacmaladi .

Burak ve Arda gibiler ike bir yere varamayiz Çağlar nasıl da iyi oynadı.

Cengiz
Çağlar
Kaan
Enes
Emre (o kada ile zor da olsa)

Gibi oyuncuları kazanmak şart.

Kale için Berke geliyor 1 2 yıla zaten.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak ve Arda gibiler ike bir yere varamayiz Çağlar nasıl da iyi oynadı.

Cengiz
Çağlar
Kaan
Enes
Emre (o kada ile zor da olsa)

Gibi oyuncuları kazanmak şart.

Kale için Berke geliyor 1 2 yıla zaten.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Y.Yazıcı hepsinden önce bence.
Şans verilse iyi bir jenerasyon var aslında.
Hasbelkader wc18 e gidersek bu gençler orada patlama yapabilir. Tabi götürülürlerse

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız ellerini başına götürüp o yaptığı salak şaşkın surat ifadesini özlemişim.

Dün uzun süre sonra ilk defa görünce eski günlerin hatrına o an bastım küfürü.

sent via GSC

Gomis yerine Burak olsaydı kaç puanda olurduk acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tipini sevdiğim kurbağası .
burak vırak burak vırak .
goller atıp da şampiyon olduğumuz sene de bile sana küfrediyordum senin gibi beyinsiz yeteneksiz bizde nasıl oynadı utanç verici bir durum .

Burak'ın zeka seviyesini Selçuk'a göre oldukça düşük olduğunu düşünüyorum.

Türkiyede ki büyük takımlar senden ve bilmiş tavırlarından nefret ediyorken, Trabzonspor seni çinden getirdi ve sahiplendi.

Sezona güzel başlamışsın, milli takıma çağrılmışsın. Herşey iyi gidiyorken, sen ne diye kendini yabancı sınırı topuna atıyorsun.
Biraz zeki cevaplar verir insan. Politik ama kendini topa sokmayan cevaplar verir.
Sen Lucescu'nun maşası mısın? Trabzonsporda kaç tane yabancı oyuncu var haberi yok mu?
Ne diye tekrardan antipati topluyorsun?

Bi ara Cenk Tosunu antepten alıp bunu satalım demiştim forumda malesef sonum linç idi:oley:

Bi ara Cenk Tosunu antepten alıp bunu satalım demiştim forumda malesef sonum linç idi:oley:

Cenk Burak´in en az bir, bilemedim iki seviye altinda. Hirvatlara karsi kalecinin yumurtlamasi ile, bombos bos bir gol atmasi bunu degistirmez. Cenk´in Burak´dan iyi oldugu konu, sadece sut tekniginin daha net olmasi. Onun disinda Cenk her konuda vasat, yada vasat alti. Kendisini kontrol etmek kolay. Burak ise markaj altina, daha zor alinan bir oyuncu.

Cenk Burak´in en az bir, bilemedim iki seviye altinda. Hirvatlara karsi kalecinin yumurtlamasi ile, bombos bos bir gol atmasi bunu degistirmez. Cenk´in Burak´dan iyi oldugu konu, sadece sut tekniginin daha net olmasi. Onun disinda Cenk her konuda vasat, yada vasat alti. Kendisini kontrol etmek kolay. Burak ise markaj altina, daha zor alinan bir oyuncu.

Burak tek bi stil oynayabilirken Cenk takım oyununda çok daha fazla iş yapar ..Burak top tutamaz önüne atılan uzun toplara koşar.. O dönem oyunumuzu bozduğunu düşünüp daha takım oyuncusu olan Cenk i daha uygun bulmuştum..Zaten takıma uygunluk önemli kadro uyumu harmoni yaratırken.

Geri
Üst Alt