ilk golde kendisini yere atmis, ikinci gol klas ama

Erman Toroğlu penaltı dedi ilginç. Burak'ın sahtekar biri olduğunu düşünüpte yorumlamak lazım böyle pozisyonları

Eğitim şart

Penaltıyla alakası yok pozisyonun, yine yapmış sahtekarlığını. Yarın orada burada adamım diye gezer birde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım arenaya çıktığında ıslıklarız bu arkadaşı, hakediyor çünkü

Sempatim vardı ama taa ki yabancı sınırı hakkında görüşünü açıklayana kadar.

emek hırsızı pislik . bizdeyken goller attığında herkesin yaladığı zamanlarda bile küfrederdim buna. nasıl formamızı giydirdiler yazıklar olsun .

Pozisyon penaltidir

Kaleci cikip topa degemez ve oyuncuya degerse penaltidir

Oyuncuya degiyor iste

Kaleci dedigin dikkatli cikacak

Burak penaltiyi gostermek icin sov yapmis, ama ayiplanacak bir sey degil bu

Sarı kartı bırak böylelerine bu gibi pozisyonlarda seyircileri tahrik ettiği için kırmızı kart vereceksin. Kurallar filan hikaye. Çok şükür Selçuk dışında böyle sahtekar kendini yere bırakan futbolcu kalmadı takımda.

Eğitim şart

Pozisyon penaltidir

Kaleci cikip topa degemez ve oyuncuya degerse penaltidir

Oyuncuya degiyor iste

Kaleci dedigin dikkatli cikacak

Burak penaltiyi gostermek icin sov yapmis, ama ayiplanacak bir sey degil bu

Adam elini neresine soksun? Açmamış bile kolunu, ek olarak kol 1 cm bile havaya kalkmıyor. Hiç engelleme girişimi yok, engellemek istese kolu açıp havaya kaldırır. Burak efendi almış bayağı penaltıyı. (Bence)

Adam elini neresine soksun? Açmamış bile kolunu, ek olarak kol 1 cm bile havaya kalkmıyor. Hiç engelleme girişimi yok, engellemek istese kolu açıp havaya kaldırır. Burak efendi almış bayağı penaltıyı. (Bence)

Yani bence kalecilerin cikmasiyla ilgili kural degismeli, ama mevcut kurallara gore bu pozisyon penalti

Burak'in abartili dususu pozisyonu cirkin gosteriyor

Yani bence kalecilerin cikmasiyla ilgili kural degismeli, ama mevcut kurallara gore bu pozisyon penalti

Burak'in abartili dususu pozisyonu cirkin gosteriyor
Kaleci eli ile değmiyor ki. Topa çıkıp savunmasını yapmak hakkı, alamayacağını anladığı anda elini indiriyor. Bu konularda ki penaltı yorumu böyle diye biliyorum, kalecinin eli yerde mi, yerde. Oyuncunun ayağına karşı aktif bir hareketi var mı, yok. Orada kaleci artık ortadan kaybolamaz ve kimse kaleciye çıkma da diyemez. Zaten görüntüde ki son sahneye iyi bak, Burağın düşüşü bile normal değil, ele basan adam sanki çelme takılmış gibi düşmez

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abartıyorsunuz pozisyon net penaltı, topu geçirmiş kaleci ilerlemesini engellemiş işte. Burak'ın tavrı mesele değil burada kaleci direk adama gidiyor.

Daha nasıl penaltı olacak? Tamam Volkan topu alamayacağını anlayıp elleri indirmiş ama ortada bi temas var. Burak da güzel abartmış, kendini öyle atmasa belki hakem penaltıyı vermez.

Olay belli. Kaleci topa dokunmuş mu? Yok. Burak'ı engellemiş mi? Evet. Penaltı.

Geri
Üst Alt