2. golü bayağı iyi yalnız. EPL'de falan olsa tabii defansı öyle pazara gönderemezsin ama yine de iyi geçmiş, iyi bitirmiş.

Hiç sevmem ama harbi güzel atmış sakatlık yaşamazsa 20 yi bulacak gibi bu sene..

Burak'a penaltı verilmemeli önce kendini yere atmayı bırakmasını öğrenmeli

Eğitim şart

Burak gerçekten çok ilginç bir oyuncu , ayağında top tutamayan kazmanın biri , kafa vuruşları son yıllarda biraz geliştirmesine rağmen halen çok kötü , ona avantaj sağlayan nedir hala çözemiyorum.Hızı ve golü koklayan özelliği var ve çok dinamik.

Burak gerçekten çok ilginç bir oyuncu , ayağında top tutamayan kazmanın biri , kafa vuruşları son yıllarda biraz geliştirmesine rağmen halen çok kötü , ona avantaj sağlayan nedir hala çözemiyorum.Hızı ve golü koklayan özelliği var ve çok dinamik.

Sürekli golü ve hücumu düşünüyor. Türkiye ligindeki yatay futbol kafasındaki adamların arasından sıyrılması için yeterli

Pozisyona girme becerisi yüksek ve bazen saçmalasa bile bitiriciliği iyi. Adam santrfor değil, bildiğin golcü

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaleci eli ile değmiyor ki. Topa çıkıp savunmasını yapmak hakkı, alamayacağını anladığı anda elini indiriyor. Bu konularda ki penaltı yorumu böyle diye biliyorum, kalecinin eli yerde mi, yerde. Oyuncunun ayağına karşı aktif bir hareketi var mı, yok. Orada kaleci artık ortadan kaybolamaz ve kimse kaleciye çıkma da diyemez. Zaten görüntüde ki son sahneye iyi bak, Burağın düşüşü bile normal değil, ele basan adam sanki çelme takılmış gibi düşmez

Elin yerde olup olmamasi gibi bir sey var mi bilmiyorum. Ama kaleci cikip topa dokunamayip Burak'in ilerleyisini engelliyor, temas var. Bence bu yuzden penalti.

Elin yerde olup olmamasi gibi bir sey var mi bilmiyorum. Ama kaleci cikip topa dokunamayip Burak'in ilerleyisini engelliyor, temas var. Bence bu yuzden penalti.
Doğal hareket olarak değerlendirdim ben elin yerde oluşunu, sonuçta kaleci yapması gerekeni yapıp rakibi karşılıyor. Burak daha hızlı davranıyor ama artık kaleci oradan yok olamaz sonuçta. Bilmiyorum yanlış biliyor olabilirim ama doğal bir müdafaa aksiyonu sonrası el veya ayak yerde kalırsa foul olmuyor. Müdafaa sırasında Kaleci elini veya oyuncu ayağını kaldırdığında engelleme sayılıyor diye biliyorum.

Doğal hareket olarak değerlendirdim ben elin yerde oluşunu, sonuçta kaleci yapması gerekeni yapıp rakibi karşılıyor. Burak daha hızlı davranıyor ama artık kaleci oradan yok olamaz sonuçta. Bilmiyorum yanlış biliyor olabilirim ama doğal bir müdafaa aksiyonu sonrası el veya ayak yerde kalırsa foul olmuyor. Müdafaa sırasında Kaleci elini veya oyuncu ayağını kaldırdığında engelleme sayılıyor diye biliyorum.

Yani kural oyleyse penalti degildir zaten. Benim bildigim kadariyla oyuncu yonunu degistirmemisse ve kaleci de yolundaysa ve temas gerceklesirse penaltidir. Zaten bu kuralin degismesi gerekir.

Son düzenleme:
Adam golcü, yapacak birşey yok.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Kariyerine kanat degil de direkt forvet olarak baslasaydi Süperlig de 300 golü bulur muydu acaba simdiye kadar. Yanlis hatirlamiyorsam gol sayisi 160-170 civari falan olmasi lazimdi Burak'in Türkiye de.

Hral'a kendini yere atın diyenlere kınama emek hırsızı diyenlere ihraç verilmeli

İyi bi takımda her türlü iş yapacak potansiyele sahip Burak. Bizdeki problemi boktan olan takımı daha da dibe çekmesi oldu. Ofsayt problemini yaş 35 oldu hala çözemedi ama golcü adam. Pozisyon da penaltı. Babacan malca bi çıkış yapmış.

Pozisyon net penaltı bence de kaleci Qralı engellemiş elinin yerde olması bişey ifade etmiyor.

İyi bi takımda her türlü iş yapacak potansiyele sahip Burak. Bizdeki problemi boktan olan takımı daha da dibe çekmesi oldu. Ofsayt problemini yaş 35 oldu hala çözemedi ama golcü adam. Pozisyon da penaltı. Babacan malca bi çıkış yapmış.

Gomis de bununla ayni yasta o da Burak'i animsatiyor ofsayt konusunda zaman zaman :D

Geri
Üst Alt