#17 Burak Yılmaz

Bu sene ne kadar kazma bir futbolcu olduğunu boş kaleye attırılan gollerde olmasa hiçbir halt yiyemiyceğini gösterdi bütün ülkeye

futbolcu dan daha cok tai chi ögrencisi, elleri hep rakipte, top kendisinde olunca bile, ya oglum bi git bu ne ya, bunu anasi bile sevemez, ne bu ya, iskence cektirmek icin gelmis resmen dünyaya

hayır ben anlamıyorum mecburmuyuz arkadaş böyle yeteneksizlere katlanmaya

Kankasıyla beraber kaptılar sözleşmeyi, ya varya şu adamların yılda 10 milyondan fazla para kazandığını düşündükçe hayata küsüyorum. Herşeyi geçtim bir de zam alacak, bir de her sene sabit ücret 34 üne geldiğinde de aynı parayı alacak, her sene ücreti düşecek şekilde yapsalar bari, hoş bu adama 50 kuruş bile verilmezde.

Burak ve Umut önümüzdeki senelerde burdalar. Bunlar varken ileri uca adamda almazlar.Birde drogbanın sözleşmesi uzatılırsa yönetim kendinden beklenen iş bilmezliği sergilemiş olur.Aynı tas aynı hamam devam edilir.

O yüzden taraftar bu duruma el koymalı. İş işten geçmeden bu iş bilmez yöneticiler uyarılmalı.

Allahım sen gerçekleri gören Gaalatasaray taraftarına sabır ver.

Burak ve Selcuk paralel guclerin Galatasarayi bitirme adina kullandigi pionlardir.

Burak ve Selcuk paralel guclerin Galatasarayi bitirme adina kullandigi pionlardir.

Burak için bir şey diyemem, bilgim yok da, Selçuk ''Paralel güç'' ten benim anladığım oluşuma en uzak futbolculardan biridir, kökeni itibariyle...Gerçeklik payı da olsa bu konuları dillendirmemek daha doğru olur ayrıca...

Manciniden sonra sneijder dışında artı yönde gelişim gösteren hiçbir topçumuz yok ben burakada kızamıyorum o yüzden.

BlRTqYdCcAE-wLq.jpg:large

Bu yerli yabanci sorunu neden en fazla bizim takimda oluyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hakan şükür, hasan şaş, hakan ünsal, sabri, emre çolak, selçuk, ardaların eseri

yabancı sınırı kalksın o selfie çekinen faşistleri görücem ben

Haklısın.

Yerli yabancı sorununu genelde alt yapıdan yetişen yerli oyuncular başlatıyor.

Kendilerini takımın sahibi olarak gördükleri için sivrilen yabancılara tavır alıyorlar. Onlar başarısız olsun da takım da kötü olursa olsun. Mantıkları bu.

Fenerde alt yapıdan çıkan fazla oyuncu olmadığı için bu sorun olmuyor onlarda.

Geri
Üst Alt