- 26 Eylül 2012
- 122.151
- 72.794
- 5.068
necati top tekniği iyiydi,gol vuruşarıda ama hızı ve yıpratıcılığı yoktu,necati gönderilirken kaçınız itiraz attı yada iki sene önce devre arasında alındığında kaçınız sevindi(eskı mesajlarıma bakarsan necatiyi 2 sene önce alındıgında bu adam bizi şampiyon yapacak dediğimide görürsün),burakın özellikleri üstüne top kontrolu,duvar olabilme çalım yeteneği dersen bende sana öyle özellikte topçu türkiyeye gelmedi derim...
Tamam gelmedi zaten onu bizde biliyoruz. Bizim burada demek istedigimiz, Burakin yerine her hangi orta halli X bir forvet olsa, bak iyi bile demiyorum orta halli, ne bilim Ciprian Marica (rumen). Bize cok daha katkisi olur Buraka göre. Belki daha az gol atar, ama yanindakilerini de oynatir. Bizim söylemek istedigimiz bu. Burak kendisinden baskasina faydasi dokunmuyor 90 dakika boyunca. Ileride top tutamiyoruz, böylecede cogalamiyoruz. Buraka top geldi mi ya topu kontrol edemiyor ya da hemen kaybediyor calim denedigi icin, bizim takim ileri gelemeden top rakibe dönüyor. Anlayabiliyormusun ne demek istedigimi?
Burakin özellikleri kisitli zaten, hizi, defans arkasina kosusu, ki bunda ofsayti bilmedigi icin cogu zaman handikap yasiyor ve bitiriciligiyDI. DI diyorum cünkü artik onu da yitirdi, gecen sezon da kaciriyordu ama cogu pozisyonda atiyordu, hemde kolay olmayan yerlerden falan, bu sezon bombos kaleye vuracakken kaleciye nisanladigi cok top var. Hee hizi bir özelligi diyoruz. Adam gelmis 29 yasina, bizimkiler bununla simdi sözlesme uzaticaklar gibi görünüyor. 2019 gibi bir tarih konusuluyor. Burak yaslandikca yavaslayacak, bunu da unutmamak lazim. Ben 33 yasindaki bir Buraki hayal bile etmek istemiyorum acikcasi. Demissin Buraktan iyi yerli yok. Evet dogru ama bizde zaten YABANCI forvet istiyoruz takima.
Tabi ki herkes first class bir forvet ister ama bize avrupadan orta halli bir forvet bile yeter bence. Gomis tarzinda bir adam mesela bile Buraktan cok ama cok daha faydali olur.