#17 Burak Yılmaz

Kalıp kalmamasına bir şey diyemem ama seneye 1. forvetimiz olursa büyük hata yapmış oluruz.

Burak Selçuk işi biliyor Ceyhun manciniye veriyordu bunlar direkt abi kardeş yönetime vermiş

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak Selçuk işi biliyor Ceyhun manciniye veriyordu bunlar direkt abi kardeş yönetime vermiş

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu cocugun ana bacı sövmesımı gerek atılması icin? futbolcuya hakaret etmek ne demek

türkiye ligi o kadar kötü bir lig ki burak yılmaz bu lig de iyi oyuncu gibi gözüküyor...

seneye sacma sapan goller kacirip bir de üzerine trip yapmaya devam edersen yemin ediyorum sahaya ziplar girtlagina yapisirim senin kendini begenmis kral

bu sözlesmeyi imzaladiktan sonra messi ve ronaldo'dan bile iyi bir performans sergilemen lazim

aksi takdirde bu taraftar seni söve söve olmadi döve döve postalar

Galatasaray SK tarafından retweetlendi

Burak Yılmaz ‏@yilmazburak17 8 dk.

Basta Baskanimiz olmak uzere,bana inanan ve geldigim ilk gunden beri bana kucak acan buyuk Galatasaray camiasina layik olmaya devam edecegim

kader_aglari_.jpg

10413228_249910185197857_431448088_n.jpg

17by

27 dakika önce

Terliklerim pazardan, Allah korusun nazardan..

Burak aldığı topları tutup, diğer oyunculara servis yapamaz, driplingi de kötüdür. Bu bilinen bir şey...Ancak Takımın koca 90 dakikada tek bir organize atak geliştiremediği birçok maçın bütün suçunu Burak' a yıkmakta haksızlık oluyor...

Bu takımın pas organizasyonu o kadar arızalı ki, istatistiklere isabetli pas diye kaydedilenlerin % 90 ı Veysel-Chedjou-Selçuk-Telles-Selçuk-Semih-Muslera döngüsünün benzeri şekilde gerçekleşiyor. Birisi topu aldığında, çevresinde ya topu almak için doğru yere hareketlenen olmuyor ya da olsa bile bir pas zinciri oluşturabilecek şekilde devamı getirilemiyor...En iyi dripling yapabilen adamı hala bitik Eboue olan bir takım hangi ciddi hedefe ulaşabilir ki?...

Pas yapamayan, çalımla rakip eksiltebilen oyuncusu olmayan takımda, ataklar olgunlaşamadan, toplar hep çok erken olarak Burak' a atılmaya çalışılıyor ki bu anlayışta çok daha kaliteli bir forvet bile zorlanacaktır...

CL finalinde Benzema yı seyrettik, oynadığı süre boyunca birkaç kez topla buluşabildi, onları da olumlu kullanamadı, beğendiğim bir forvettir...Denk takımların maçlarında forvet oyuncuları rakip defansın önüne atılmış yem gibi kullanılıyor çoğunlukla ve işi bitiren diğerleri oluyor...

Takımın geri kalanı bu şekilde oynamaya devam ettikçe, Burak ın yerine Levandowski/Mandzukic/Diego Costa dan birini de koysak Burak tan daha başarılı olacakları kesindir ama yetmeyecektir...

yba8y7er.jpg

Burak Yılmaz / Buse Terim'in Düğününden..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

iki iyi kanat ile bu sene uçar... gerçi iki iyi kanat ile mevlüt de uçar :P

ihtiyacımız olan iki iyi kanat... menez kaçtı gibi birşey (allahtan ümit kesilmez:P) biri türk diğeri yabancı iki iyi kanat yav allahım çok şey mi istiyorum????

burak yılmazın yıllık 3 milyon euro aldığı ülkede okuduğum ve okuyacağım yıllara söverim.

Geri
Üst Alt