Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.889
- 7.387
- 1.743
vah vah vah
dünkü 1 gole bi bak derim sus otur derim !
konu burak degil. sen musleraya 'cok üst düzeyde' degil dediginin farkindamisin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vah vah vah
dünkü 1 gole bi bak derim sus otur derim !
su buraga az sahip cikilsa simdi 6 puan geride degil önde olurduk.
kacirdigi goller resemen bizim bazi kendini bilmez taraftarin yüzünden.
adam pozisyona giriyordu kacioyrdu önemli pozisyonlari.
taraflarla arasi iyi olan golcü onlarida atardai ama adam ne yapsa
yaranamadi bi zamanlar sevinc gösterisi bile elestirimeye baslamisti.
zaten camur atmakta 1 numarayiz !!!
mesela ben her zaman muslerayi elestirim cok üst düzeye degil bence
ama desteklenmeli cünkü ondan iyisi yok suan bizde aynisi burak icin
gecerli. yapilanlar sirf GSe zarar verdi veriyor !
konu burak degil. sen musleraya 'cok üst düzeyde' degil dediginin farkindamisin?
Boldladigim yere kadar katilmak mümkün. Ama bu yazdiginla ciddi misin sen gercekten?
@Faruk Özkul ne bu aftralar tafralar 2009 üyesi olduğun için kendini forumun babası sanıyosun heralde. Yaşın kaç bilmiyorum ama sorunlu bi tipsin sanırım
Laf bulmanın derdinde değilim ben savunayım diye saçmalığın dibine vuruyorsunuz sen ve senin gibi tipler.
At gözlüğüne gelirsek, 2 futbolcu arasında söylediğin sözlerle kendini o sıfata sokuyorsun, üzgünüm.
Ha birde sende şu yabancı düşmanlığı kafalılarındansın sanrım kıyamam geçecek bunlar geçecek.
Bak burada o kadar burağı eleştirdim yeri geldi drogba'yı eleştirdim. Eboue'yi eleştirdim. Selçuğu takımda şu anda hayranı olduğum melo'yu bile eleştirdim hepsi kendi düşüncemdi ve ben burada hiç linç edilmedim.
Takımda 80 tane futbolcu varken şu an takımı sırtlayan ve avrupada değer gören oyunculara gidip üst dizey dersen karşılığını alırsın.
Adam geldiğinden beri kariyer kasıyor, onlarca maçı kendi başına aldı/kaybettirmedi.
Çocukluğu tsubasa izleyerek geçirmiş bir neslin muslerayı beğenmemesini anlarımda aynı anda büyük çelişki burak'ı savunmasını anlayamam.
Laf bulmanın derdinde değilim ben savunayım diye saçmalığın dibine vuruyorsunuz sen ve senin gibi tipler.
At gözlüğüne gelirsek, 2 futbolcu arasında söylediğin sözlerle kendini o sıfata sokuyorsun, üzgünüm.
Ha birde sende şu yabancı düşmanlığı kafalılarındansın sanrım kıyamam geçecek bunlar geçecek.
Bak burada o kadar burağı eleştirdim yeri geldi drogba'yı eleştirdim. Eboue'yi eleştirdim. Selçuğu takımda şu anda hayranı olduğum melo'yu bile eleştirdim hepsi kendi düşüncemdi ve ben burada hiç linç edilmedim.
Takımda 80 tane futbolcu varken şu an takımı sırtlayan ve avrupada değer gören oyunculara gidip üst dizey dersen karşılığını alırsın.
Adam geldiğinden beri kariyer kasıyor, onlarca maçı kendi başına aldı/kaybettirmedi.
Çocukluğu tsubasa izleyerek geçirmiş bir neslin muslerayı beğenmemesini anlarımda aynı anda büyük çelişki burak'ı savunmasını anlayamam.
varya cok bos konusuyorsun birkere yabancilara karsi bi durusum yok benim musleranin kalite acisindan düsüncem.
kendince tahminlerle buraya birseyler yazman cok sacma.
bana sorunlu tip diyorsun birini elestirdigimiz icin, asil sorunlu tip orda ortaya cikiyor.
birde o tsubasa midir nedir benim gencligimden cok sonra kendine yakistirdigin veya izledigin seylerle gelip
baska birilerini rahatsiz etme. ben ne muslerayi cok iyi veya kötü diyorum nede burak icin.
ama elestirmeninde siniri var bu yazidan bunu anlamayan baska yerlere ceken düsünsün.
sizin buraga yaptiginizi ben musleraya yapmiyorum severim kendisini yine iyi kaleci ama
benim görüsümde kaleci daha farkli olmali. yinede konu muslera degil burak burda.
acimasiz elestiren sizsiniz ve 6 puan önde gidecegimize puan farkinla ugrasiyoruz.
sirf senin gibi ergenlerin düsük cenesinden !
Hadi 1-2 kelam edeyimde değer görmedin diye üzülürsün falan.
Hani bak o kadar şey yazıyorsun diyorsun ki "kendince tahminlerle buraya birseyler yazman cok sacma." sonra gidip senin gibi ergen diyorsun.
Kendin ile çelişen bir yapın var niye böylesin ?
6 puan önde olmamamızın nedeni muslera mıdır?
Yoksa maçların en kritik anlarında önüne atılan pasları harcayıp her seferinde şaşırıp kafasını ellerinin arasına alan burak mıdır?
Evet ben acımasızca burak'ı eleştiririm. Türkiyenin en iyi forvetiyim diyorsan, 3 yıldır gol kralıyım diyorsan. Sana al ve at denilen pozisyonları harcamayacaksın.
Burak'ı daha yüzlerce şeyden eleştiririm, ama gidipte musleraya niye gol yedin diye eleştremem.
9 metre 15 santim kaleye top girmesin diye mi uğraşmak daha zordur, yoksa aynı kaleye 1 metreden daravana yapıp zamanlama hataları ile dolu bir sezon yaşamak mı?
Ve 10 senedir kalede hüsranlar yaşayan bir takımın taraftarının gelip muslera üst düzey kaleci değil lüksüne girmesinin el ile tutulur yanı yok.
Bak benim derdimde de değil melo, muslera, sneijder, drogba üst düzey değil de say söv umrumda değil. Benim tepkim elinde dünya üzerinde ilk 5 olmasada 10'a girecek kaleci varken üst düzey değil ya triplerine girmeniz.
Konuya bir bakayım dedim, çünkü dünkü iyi performansına rağmen yine eleştiri olacağından emindim Burak'a, ama artık Muslera'yı beğenmiyen bile varmış gördüğüm kadarıyla.
Antu'da ki ergenler bile bizim kaleciyi överken kendi forumuzda yetersiz diyenler var.
Şu anda ilk onbire önce Muslera sonra Melo yazılır bizim takımda.