#17 Burak Yılmaz

Babam%C4%B1n-Dersaneye-Yazd%C4%B1r%C4%B1rken-Benden-Bekledi%C4%9Fi-Performans.jpg

Yahu bi takımın Stoperinin (Chedjou) tekniği,kontrolü,pası filan Forvet oyuncusundan nasıl daha iyi olur aklım mantığım almıyor

Hatta Muslera'nın bile daha iyi galiba

Son düzenleme:
Sen en son ne zaman internete girdin kardeş.1 yıldır ben Burak'ı savunan adam görmedim :D

Biraz daha iyi bak görürsün.Özellikle golün atıldığı 21.00 sularında ortaya çıktılar tekrar.Zaten burak gol attığı daha doğrusu top fileyle buluştuğu an havaya zıplarlar ve televizyonla ilişkiyi keserler,zıplama biter bitmez daha santra olmadan mesajlarını tamamlamış olurlar.Garanti olsun diye golün ofsayt olup olmadığını bile kontrol etmezler.Öyle bir burak sevgileri var.

Ayrıca daha 2 ay öncesine kadar burak tek forvet oynasın 25 gol atar,yabancı forvete gerek yok burak ve umut yeter diyen adamlara laf anlatmaya çalışıyorduk.Hadi onları geçtim hala ve hala buraklı kadro yapanlar var.Buralardan görebilirsin.Hadi onları da geçtim hala burak,selçuk diye tezahurat yapan adamlar var tribünde...

Golde yine Umutun payi var. Gerçi şu haline göre onu atmasi bile başari.

Yalniz o formayi öyle yere atamazsin aslanim. Paspas ettiniz o formayi.

Forma bunun üstünde duracağına yerde dursun daha iyi boşverin.

3 Net pozisyonu öldürdü ilk yarıda ,
Melo'nun uzun pasında topu gördüğü halde ensesine çarpması ibretlikti ,
yine Melo'nun tam orta sahadan verdiği pasta ofsayta düşmese önü boş , az akıllı bir adam olsa golü bulailirdi ,
Sneijder 'in oynadığı tek topunda ( spiker bile şaşırdı hatta pasta tang , cotg hesabından falan bahsetti ) yine anlayamadığından pozisyon öldü ,

ama olsun yaw qapaklari takti ishteh xD

Burak gibi world class santraforumuz varken neden bu kadar elestiride bulunuyorsunuz renkdashlar, o golleri atmasaydi kim kapaqlari tekecektii? Sneijder mi? Yapmayin.

Kankası Selçuk olmasa asla bu kadar eleştiri almaz. Tamam yetersiz, yeteneksiz eyvallahta bu adam birşeyler yapıyor en azından. Bir karakter kokusu alıyor insan. Peki ya Selçuk? Her maç 9-10 km boş boş koş, 90 dk boyunca en ufak bir olumlu hareket yapma. Sonrada git birinin altına gizlenip sosyal medyadan takım arkadaşına, taraftara trip at. Sırf kankası diye Selçuk ile asla bir tutmam Burak'ı.

Cim-Bom bu sene kenetlenip şampiyon olsa bile Selçuk-Burak ikilisiyle beraber şampiyonlar liginde başarı hedeflemesin.Çünkü bu adamlar başarıya doydular.Kesinlikle yeni yıldızlara ihtiyacımız var...

Cim-Bom bu sene kenetlenip şampiyon olsa bile Selçuk-Burak ikilisiyle beraber şampiyonlar liginde başarı hedeflemesin.Çünkü bu adamlar başarıya doydular.Kesinlikle yeni yıldızlara ihtiyacımız var...
Basariya doymakla alakasi yok ozellikle Burak yeteneksizin onde gideni. Galatasaray'in uc yildir anasini aglatan adam. Hem sampiyon felan olunmaz bununla, geciniz orayi.

Basariya doymakla alakasi yok ozellikle Burak yeteneksizin onde gideni. Galatasaray'in uc yildir anasini aglatan adam. Hem sampiyon felan olunmaz bununla, geciniz orayi.

Kızmanı anlıyorum hatta tahammül edemiyorsun ama kabul edelim attığı gollerle Galatasaray tarihine geçtiler.2 sene üst üste şampiyon olduğumuzda bu adamların katkısını görmemezlikten gelemeyiz.

Bu adam gol atıyor deniyor da onu da sadece ilk sezonunda yaptı.Son 2 sezonda hemen hemen çıkmadan oynadığı 61 maçta 25 gol attı.Yani 204 dakikaya 1 gol...

Bu senede toplam 17 maçta 7 gol...Hemen hemen her maç çıkmadan oynuyor ve bu gollerin 2 tanesi penaltı...

Sanırsın gol makinası....Gol anlamında ortalama bir performans.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt