#17 Burak Yılmaz

Devre arasına kadar Umut ile oynaması şart oldu. Devre arasında yanına A sınıf bir yabancı forvet alınırsa kopar gideriz. Burak tek santrafor oynarsa saç baş yolarız.

Kendisinin yaratıp sonuçlandırdığı tek bir pozisyon yok ve yine her mücadelede yerdeydi eğer aradığımız direkten dönen yada rakibin uzaklaştırmadığı toplara vurup gol yapacak bir oyuncu ise sokaktan geçeni çevirsekte olur bu kadar para vermeye gerek yok bide utanmadan takipciliğini gösterdi demezlermi tüylerim diken diken oluyor.

sneijder'in yaratıp sonuclandırdıgı posizyon var mı ? gectim posizyonunu rakip savunmalar ile didistiği, bire-birde herhangi bir oyuncuya üstünlük kurdugu posizyon var mı ?

burak sneijder kadar popüler bir oyuncu olsa su yorumların hicbirini yapamazdınız, 2 gol atmıs, omuzlara alalım hesabı..

Kendisinin yaratıp sonuçlandırdığı tek bir pozisyon yok ve yine her mücadelede yerdeydi eğer aradığımız direkten dönen yada rakibin uzaklaştırmadığı toplara vurup gol yapacak bir oyuncu ise sokaktan geçeni çevirsekte olur bu kadar para vermeye gerek yok bide utanmadan takipciliğini gösterdi demezlermi tüylerim diken diken oluyor.
Bu kadar futbolla alakası olmayan bir yazı görmedim.

at gözlüklerinin numarası değişmiş bi kontrole git bence ! bu yorumundan futboldan gram anlamadıgın belli oluyor . sadece bunu söylemek istedim . dün gol atmasaydıda burak iyi bir oyun oynadı .

böyle 1-2 mac daha oynasa devre arasi bir tane mal kulüp buluruz belki

Önceki maçlara göre zararı pek yoktu ama oyuna katkısı da yok. Yani paslarını düzgün atsa bile pası tercih ettiği zamanlama veya kişi yanlış oluyor ya da koşu yaptığı yerler hatalı vs...

İnanamadığım için burada tekrar yazıyorum

62 topla buluşma 48 pas, %85,2'si başarılı :D

En son iç saha maçı Trabzonspor maçında ise

12 kez topla buluşmuş 10 pas %90 başarılı

İnanamadığım için burada tekrar yazıyorum

62 topla buluşma 48 pas, %85,2'si başarılı :D

En son iç saha maçı Trabzonspor maçında ise

12 kez topla buluşmuş 10 pas %90 başarılı
Bunda inanamayacak birşey yok. Burak topu aldıktan sonra gözünün önüne ilk kim gelirse ona pas atıyor hep.. Önemli olan doğru yere pası atıp bunu yüzdeli gerçekleştirebilmek. Aksi takdirde sadece yüzdeli pas atmanın hücuma bir katkısı değil çoğu zaman zararı bile olur.

Burak ve Sabri olmasaydı fark yapabilirdik. Tamam önceki maçlara göre zararı pek yoktu ama oyuna katkısı da yok. Yani paslarını düzgün atsa bile pası tercih ettiği zamanlama veya kişi yanlış oluyor ya da koşu yaptığı yerler hatalı vs...
Burak'ın bu yeteneksizlik ve IQ'suzlukla iyi oynama şansı yok..

Yiğidi gerektiği zaman öldür gerektiği zaman hakkını ver.. Bence Sabri ve Burak değil bu maçta fark atmamızı engelleyen düzgün bir Sneijder olsaydı hattrick yapardı dün 7 tane şut atmış 4'ü bomboş ve yakın mesafedendi ama dağlara taşlara attı..

Bunda inanamayacak birşey yok. Burak topu aldıktan sonra gözünün önüne ilk kim gelirse ona pas atıyor hep.. Önemli olan doğru yere pası atıp bunu yüzdeli gerçekleştirebilmek. Aksi takdirde sadece yüzdeli pas atmanın hücuma bir katkısı değil çoğu zaman zararı bile olur.

Orada önemli olan veya dikkat çekmek istediğim başarılı pası değil Trabzon maçında topla 12 kez buluşurken bu maçta 62 kez buluşması... Al verleri güzel yaptığı kanısındayım ileriye doğru da oynadı çoğu zaman bu maç için haksız bir eleştiri yaptığını düşünüyorum. 1-2 kere Bruma'yı ve Sneijder'i duvar paslarıyla pozisyona soktu..

Yiğidi gerektiği zaman öldür gerektiği zaman hakkını ver.. Bence Sabri ve Burak değil bu maçta fark atmamızı engelleyen düzgün bir Sneijder olsaydı hattrick yapardı dün 7 tane şut atmış 4'ü bomboş ve yakın mesafedendi ama dağlara taşlara attı..
Önce Sabri sonra da Buraktı. Burak 2 gol attığı için ve önceki zamanlara göre pozitif oynadığı için ona pek değinmeyeceğim. Sabri özellikle dün takımın bir kaç kötüsü içinde en zararlısıydı. Hücuma çıkarken kullandığı rastgele toplar ve isabetsiz paslar tüm atakların olgunlaşmamasını sağladı. Kısaca Sabri rezaletti.

Biz taraftar olarak burağın berbat futboluna o kadar alışmışızki futbolun doğrularını yapınca bir maçta gözümüze ronaldo gibi gözüktü ki hakkınıda vermem lazım bize geldiğinden beri en pozitif oynadığı 2 maçtan birisiydi bu maç ama bu sizi fazla ümitlendirmesin önümüzdeki hafta tekrar eski burağı görürseniz şaşırmayın. Kısacası bize devre arası forvet transferi şart oğlu şart eğer bütün sezonu umut-burak ikilisiyle geçirirsek şampiyon olma ihtimalimiz yok.

Dün sezonun kendisi adına en iyi oyununu oynadı. Umarım gol kralı olur. Ve sezon sonu iyi bir teklif gelir.

Önce Sabri sonra da Buraktı. Burak 2 gol attığı için ve önceki zamanlara göre pozitif oynadığı için ona pek değinmeyeceğim. Sabri özellikle dün takımın bir kaç kötüsü içinde en zararlısıydı. Hücuma çıkarken kullandığı rastgele toplar ve isabetsiz paslar tüm atakların olgunlaşmamasını sağladı. Kısaca Sabri rezaletti.

Katılmıyorum Sneijder'i çok severim ama dün en kötü oynayan oyuncusuydu o gününde olsaydı fark atardık.. Sabri'nin bazı topları defanstan gereksiz yere şişirdiğine katılıyorum ama hücumda oldukça başarılıydı özellikle Bruma önündeyken.. Sneijder'in saçmaladığı en az 5-6 pozisyon sayabilir.. Niyetim Sneijder'i asmak kesmek de değil ama dün kötüydü, özellikle final vuruşları ve paslarında başka kötü oynayan oyuncu hatırlamıyorum sonradan girenler hariç..

neden hic ofsayta düsmedi ? cünkü hamza hoca onu bu macta farkli kulandi daha geriye cekti ve bu sekilde takima daha faydali oldu, ama nereye kadar böyle oynar trip yapmadan orasi farkli bir konu

Yalnız Hamza Hocanın teşhisi çok iyiydi. 6-7 atağı Burak ofsaytla kesiyor dedi. Bunu kimse düşünümedi şimdiye kadar düşündülersede uygulayamadılar. Lan bu adam harbi harbi futbol oynadı dün :D Neyse böyle devam etsin biraz piyasa yapsında kakalayalım birine

at gözlüklerinin numarası değişmiş bi kontrole git bence ! bu yorumundan futboldan gram anlamadıgın belli oluyor . sadece bunu söylemek istedim . dün gol atmasaydıda burak iyi bir oyun oynadı .

Futboldan anlama meselesi kişiden kişiye değişir herkes futbol yorumcusu merak etmeyin.Konuya dönücek olursak burak dün umutun kendisine sağladığı boşlukları değerlendirdi bu burağın drogba ile oynadığı dönemdeki performansına yakın bir oyun ortaya koymasına vesile oldu.Şimdi kalkıpta bu adamın bireysel olarak iyi bir oyun ortaya koyduğunu söylüyorsunuz bu çok entresan bu adam asalak gibi yanında oynayan takım arkadaşının sırtından geçinmeyi çok seven bir adam ve bir maçta 2 gol attı diye hepinizin adamın futbol dehası görmeniz futboldan kimin ne kadar anladığını ortaya koyuyor saygılar.

Geri
Üst Alt