#17 Burak Yılmaz

İlk 10 dk'da 3 kere ofsayta nasıl düştün ya. Hayır bide hakeme el kol yapıyorsun.

Iyi oynadığında iyi diyoruz kötü oynadığında kötü körü körüne adamı savunmuyoruz. Kötüydü. Kanlasıyla Gece hayatı hikayeleri doğruysa yazıklar olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kafasını kaldırıp çevresine bakamama sorunu, kalenin olduğu yeri hissetme yeteneği var.

birde o sut dan sonra seyirciye tepkisi yok mu , ordan sut mu cekilir? hadi cektin adam gibi vur bari su topa kaleyi bulsun, bulmasa ozaman da taraftar tepkisini koyar , sonucta sneijder bosda duruyordu

Aşağılık kompleksi var sneijder'e karşı. bursa e.şehir bjk daha sayamadığım kaç maç bomboş pozisyondaki sneijder'e top atmadı

Bu adam Galatasaray'ın başına gelmiş en büyük beladır. Ne futbolu iyi ne de karakteri.

Bir anı bir anına uymuyor.Şaşırıyorum bazen şu maçlarını izledikçe.

selçuk ve burak yedek kalmayı hakediyolar fazlasıyla..umut tek forvet oynasın bundan iyi.

İyiliğini kötülüğünü geçiyorum, adamın sürekli kendisini düşünmesi, takımı hiç umursamaması enteresan bi vaka. Vurduğu yere bakıyosun, boş olan adamlara bakıyosun, bir de en sonunda verdiği tepkiye bakıyosun cidden ibretlik.

Tamam forvetler bencil olur ama o kadar da değil hacı. Kendisine sürekli top istiyor verilmeyince trip atıyor lakin oyun içinde uygun arkadaşına kendisi pas atmıyor. Pozisyonu iyi olsa eyvallah vursun ama 506 metreden açısı berbat bir şekilde şut çekmekte mallık. Accık paylaşımcı ol müdür.

Geçen hafta nispeten begenmiştim. Bugün Burak gene özüne döndü ve egoistlikte zirve yapti. Ofsayt ve faul rekorunu tazeledi. Lig'te ara sira parlar gol atar felan, ama büyük hedefler için bu çocuk olmayacak.

Futbolunu begenmedigim halde pek bu konuya ugrayarak elestirmem kendisini. Ama artik yeter.

Arkadaslarina resmen saygisizlik yapiyor. Saygisizlik degil artik terbiyesizlik. Aynisini Bursaspor macinda Ceyhun'a yapti. Emege saygi göster be adam.

Biz gol atiyoruz, adam gidip takim arkadaslarina bana niye atmadiniz diye kiziyor. Kendisine gelince ayni davranisi bekleriz ama olaya bak.

Artik belki bu forumda en büyük düsmani benim.

Selçuk'la beraber beni deli ediyorlar bu aralar.

Geri
Üst Alt