Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.200
- 3.013
geldiginden beri sezon ortasinda 7 8 mac zahmet ediyor, nowt new. yeteneksizligi goz onunde bulunduruldugunda zavalli gs taraftari olarak sansli oldugumuzu varsayalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olsun ya bir iki maç ta kötü oynayabilsin.Sneijder'de yalnız sola çekilince biraz gözle görüşür düşüşü var ama takım oyununa katkı veriyor orta sahaya geliyor top alıyor.Malesef böyle oyuncular gol yada asist yapmayınca daha çok eleştiriliyor.Sneijder takım oyununun farkında ve ben kazandığımız sürece şikayet edeceğini de sanmam , daha önce de solda oynadı.Ayrıca maç içerisinde 4231 e döndüğümüz zamanlar ortaya da geçiyor.Hamza Hoca formasyon takıntılı biri değil Allah'tan.Melih sorun Sniejder değil. Sorun Sniejder' in oyundan kötü oynadığı halde çıkarılmasının eleştrilmesi ve onun Hakan tarafından bir tabu haline getirilmesi. Sniejder gibi bir yıldızın bizde olması benim için ancak mutluluk verir. Yalnız bugün kötü oynadı ve bu durumda bile hâlâ iyi oynadı denilmesi.
GT-I9300 Tapatalk
uç sene boyunca attığı golleri izlemeni tavsiye ederim.Bence siz 3 senelik rüyadan uyanın. Yeteneksiz, futbol zekası 0 ve en önemlisi çok kızdığım takımın emeğini ve eforunu çalan bir oyuncu. Bu bela geldi işleyen çarkı mahvetti. İyi futbol göremez olduk.
Klişe olacak ama "akıl yaşta değil baştadır"Seninde yaşın 27 ama daha saygıyı bilmiyorsun git önce büyüklerine nasıl konuşacağını öğren, başarabilirsen tabii.
Kahvehane kafasında olupta futboldan bi haber olanlar ile futbol konuşmak beter. Bırak kendi kafasını yaşasınlar.Burak gol atiyor diye futbolu basit sekilde anlamak isteyenlerin gözüne hos geliyor. Oyun icerisinde verdigi zarar ortada dedigim gibi. Bunu ben dahil bir cok kisi de cogu zaman dile getirdi. Bir daha acmanin anlami yok.
Burak ve Umut icin Sneijder gibi bir oyuncu farkli sistem'e ve pozisyon'a kaydiriliyorsa, ortada bir yanlis var demektir.
Futbol fukaralarına gündoğdu. Galatasaray tarihinin en rezil forvetlerinden biri olan Burak'ı yücelterek kış uykusunda erken uyandılar.