#17 Burak Yılmaz

Maç izlerken ne zaman Burak'a pas atılsa, nasılsa ofsayttır diye heyecan yapmıyorum. Gerçi ofsayt olmasa bile heyecanlanmamam için diğer nedenler de devreye giriyor (topu kontrol edemeyecek olması, kendini yere atması, kalecinin üzerine vuracak olması, top kaptıracak olması...)

Selcuk yine kankisine oynamis. Oysa arkasinda SNeijder bombos. Tabi görmemis olma ihtimali yüksek.

afedersiniz it gibi koşuyor basıyor mücadele ediyor durmuyor hak ediyor formayı.

yanında Drogba gibi oyunu iplemeyen,doymuş,takmayan bir oyuncu yerine en kötü bu dönem Umut gibi basan oyuncu olursa hem orta sahaya daha çok güç gelir hem de performansı artar

Iste cogu türk taraftarlarin futbol anlayisi ancak bu kadar.

Takımın sağ kalan tek golcüsüdür. Kendisine avrupada bu nankörlerden daha çok değer veriliyor.

Takımın sağ kalan tek golcüsüdür. Kendisine avrupada bu nankörlerden daha çok değer veriliyor.

Olaya yanlış açıdan bakılıyor , Burak, komple bir forvet oyuncusu değil ve ağır basan tek özelliği var bitiricilik. Bu hem bizim ligimiz hem de Avrupadaki çoğu takım için yeterli bir özellik ama komple bir forvette olması gereken bitiricilik dışında hiçbir özellik Burak'ta bulunmadığı için Galatasaray'a uygun bir santrafor tipi değil. Çünkü biz her maç ara topuyla katı savunmaları açacağımız rakibi bulamıyoruz. Yani Formda bir Elmander mi Formda bir Burak mı deseler. Elmander derim , gol istatistikleri geride bile olsa oyuna katkısı muazzam oluyordu. Topun bir kere sürekli ileride kalmasını sağlıyordu. Sadece presle değil , çünkü pres yetse Umut'un da başarması lazım ama top servisi yapamadığından o başaramıyor. Burak en formda olduğu zaman sadece eleştirileri biraz azaltabilir ama takımı ileriye taşıyan bir oyuncu olamayacak maalesef.

Olaya yanlış açıdan bakılıyor , Burak, komple bir forvet oyuncusu değil ve ağır basan tek özelliği var bitiricilik. Bu hem bizim ligimiz hem de Avrupadaki çoğu takım için yeterli bir özellik ama komple bir forvette olması gereken bitiricilik dışında hiçbir özellik Burak'ta bulunmadığı için Galatasaray'a uygun bir santrafor tipi değil. Çünkü biz her maç ara topuyla katı savunmaları açacağımız rakibi bulamıyoruz. Yani Formda bir Elmander mi Formda bir Burak mı deseler. Elmander derim , gol istatistikleri geride bile olsa oyuna katkısı muazzam oluyordu. Topun bir kere sürekli ileride kalmasını sağlıyordu. Sadece presle değil , çünkü pres yetse Umut'un da başarması lazım ama top servisi yapamadığından o başaramıyor. Burak en formda olduğu zaman sadece eleştirileri biraz azaltabilir ama takımı ileriye taşıyan bir oyuncu olamayacak maalesef.

Elmander karşılaştırmasında bende sana katılırım. Ama bu adam mevcut takımdaki en elle tutulur forvet abi.

drogba iyi hoşda yaşlandı koşamıyor,mücadele desen zaten yok.

umutsa kişiden kişiye değişir ama bomboş koşuyor dolanıyor, bir tane buluyor boş beleş atıyor,her golü böyle araştırın.

ama burak mücadele ediyor,şutları sert etkili,arkaya rahatlıkla kaçıyor yarın örnekleriyle göreceğiz, ve gollerde atıyor. takımın en golcüsü.

ama beyimizin 2 sıkıntısı var.:::fazlasıyla cimri, drogba topuğuyla gol attı sevinmedi bana bırakmadın diye. öbürü ise bir maç kazmalığı tuttumu kendine acayip sövdürüyor.

Umarım yarın oynamaz Chelsea defansı için çocuk oyuncağı olur Burak'ı savunmak. Real Madrid savunması için olduğu gibi.

Yarın oynarsa az olan şansımız da elimizden gider.

Oynarsa pozisyon bulamadan, aldığı her topu da olumsuz kullanarak maç tamamlayacak muhtemelen.

Son 2 sezonda yaptığı istatistiğe tekrar baktım da, Burak'ı tanımıyor olsak, deli gibi transferini isterdik...

bu adam oynamazsa daha önce cl maçı oynamamış hajroviçmi oynayacak :D hadi bakalım hayalleri bitirin. Mourinho bile en korktuğu adamları sıralarken bu adamdan bahsediyor. yatın uyuyun. daha Hajroviçin adını bilmiyorlar.

bu adam oynamazsa daha önce cl maçı oynamamış hajroviçmi oynayacak :D hadi bakalım hayalleri bitirin. Mourinho bile en korktuğu adamları sıralarken bu adamdan bahsediyor. yatın uyuyun. daha Hajroviçin adını bilmiyorlar.

Mourinho istatistikliklere göre konuşuyor. Herifin senin benim gibi her hafta Burak faciasını izleyecek hali yok tabi.

Elmander karşılaştırmasında bende sana katılırım. Ama bu adam mevcut takımdaki en elle tutulur forvet abi.

drogba iyi hoşda yaşlandı koşamıyor,mücadele desen zaten yok.

umutsa kişiden kişiye değişir ama bomboş koşuyor dolanıyor, bir tane buluyor boş beleş atıyor,her golü böyle araştırın.

ama burak mücadele ediyor,şutları sert etkili,arkaya rahatlıkla kaçıyor yarın örnekleriyle göreceğiz, ve gollerde atıyor. takımın en golcüsü.

ama beyimizin 2 sıkıntısı var.:::fazlasıyla cimri, drogba topuğuyla gol attı sevinmedi bana bırakmadın diye. öbürü ise bir maç kazmalığı tuttumu kendine acayip sövdürüyor.

Aynen öyle renktaş bende sana katılıyorum. Ben ligde Burak formda tutabilirse Drogba , Avrupa da direk Drogba ile tek forvet çıkma taraftarıyım. İkisi aynı anda sahada olunca ileriye ne top taşıyabiliyoruz , taşısak bile tutamıyoruz. Çünkü Burak ne kanat oynayacak bir oyuncu ne de ikinci forvet olacak özelliklere sahip. Drogba da beklenen kalitesinin çok uzağında. Mancini çok ısrar ediyor ama ikisinden birini yedek bırakmalı bence hem yedekte dursalar skora göre önemli bir koz olarak ikinci yarıları faydalanabiliriz.

saçmalıyorsunuz bence. daha ne yapacak bu adam ? golcünün görevi nedir ? gol atmak. adam ligde 12 gol atmış. gol krallığının en büyük favorisi. geçen sene lig+cl 32 golü var bu adamın. hayır ağzıyla kuşmu tutsun bu adam.

Adı Drogba olsa çok farklı yorumlar olurdu.

Geri
Üst Alt