Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.950
- 7.452
- 1.548
Adam kendini geliştiriyor ya la 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tedavi şekli bana da yapılmıştı bayağı acı veriyor hamstring bölgesine dirsek ile girmek.
Sezon sonuna kadar idare edeceğiz gelecek sezon çok daha iyisini almalıyız.
Yanlış zamanda sakatlandı doğru. Keşke daha önce sakatlansaydı mesela geçen sezon. Burak 3 aydır Galatasaray'a geldiği günden beri en iyi futbolunu oynuyor doğru, biraz değişiklik var ama daha öncede böyle oynuyordu diyen varsa gitsin kendisini yaksın. Ha bana göre hala yetersiz ama sezon sonuna kadar başka opsiyonumuz yok.adama sakatlan dedin, herifin anasini aglattin. Sen agzini acma bidaha...
Yanlış zamanda sakatlandı doğru. Keşke daha önce sakatlansaydı mesela geçen sezon. Burak 3 aydır Galatasaray'a geldiği günden beri en iyi futbolunu oynuyor doğru, biraz değişiklik var ama daha öncede böyle oynuyordu diyen varsa gitsin kendisini yaksın. Ha bana göre hala yetersiz ama sezon sonuna kadar başka opsiyonumuz yok.
Burak b.k gibi oynuyordu tamam mı b.k gibi 2012-2013 sezonundan beri bizde ve ilk defa 3 aydır oynadığı futbolu benzedi ama senin gibi cahil taraftar bunu anlamaz. Beyin kapasitesi yetmez bir forvetin sadece gol attığına bakar. Takıma verdiği zararı görmez. Ben sizin gibi Burak sporlu değilim. Galatasaray'ın iyi olmasını istiyorum çürük görürsem bunu belirtirim. Ben kötüye kötü derim. Burak hakkında yorum yazmıyorum çünkü söylenecek birşey yok ama senin gibiler kötü oynadığı halde bile savunur savunuyordu. Burak'ın daha az ofsayta düştüğünü daha az top ezdiğini herkes görüyor ama senin gibi Burak fanboyları için bu birşey fark etmiyor demek ki Burak aynı Burak ise. Sanki geçtiğimiz 3 sene Burak çok iyiydi de ben hep kötülüyordum mantığa gel. Utanmadan beni alıntılıyor birde.Nerelerdesin Burak düşmanı.Bu adamla ilgili yaptıgın cahil yorumlarını bulup alıntılamak isterdim ama senin gibi işsiz değilim.Sen neler yazdıgını biliyorsun.N'oldu? Burak koydukça can yakar mı oldu? Sesin soluğun çıkmıyor bu konuda.
ilk sezonunda attigi goller ile tasidi bizi (drogba, sneijder gelmeden önce, 1.ydik ve Buragin sayesinde Grubu gecmistik)
ikinci sezonunda hem o sicti hemde taraftar olarak batirdik
Bu sezonda basta nekadar mal oynadiysada bizi goller ile tasidi. Simdi hem Oyunu ile hemde golleri ile tasiyor
Hayır ciddi değilmiş sadece küçük bir ağrı hissetmiş.Sakatligi ciddi mi?
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk geldiği sezonda devre arasında Drogba gelmeseydi şampiyon olamazdık. O aralar dökülüyorduk. Geçen sezonda şampiyon olamamızın başlıca sebeplerinden.
Burak b.k gibi oynuyordu tamam mı b.k gibi 2012-2013 sezonundan beri bizde ve ilk defa 3 aydır oynadığı futbolu benzedi ama senin gibi cahil taraftar bunu anlamaz. Beyin kapasitesi yetmez bir forvetin sadece gol attığına bakar. Takıma verdiği zararı görmez. Ben sizin gibi Burak sporlu değilim. Galatasaray'ın iyi olmasını istiyorum çürük görürsem bunu belirtirim. Ben kötüye kötü derim. Burak hakkında yorum yazmıyorum çünkü söylenecek birşey yok ama senin gibiler kötü oynadığı halde bile savunur savunuyordu. Burak'ın daha az ofsayta düştüğünü daha az top ezdiğini herkes görüyor ama senin gibi Burak fanboyları için bu birşey fark etmiyor demek ki Burak aynı Burak ise. Sanki geçtiğimiz 3 sene Burak çok iyiydi de ben hep kötülüyordum mantığa gel. Utanmadan beni alıntılıyor birde.
Bu forum Sneijder geldiğinde kötüleyenler ile doluydu ama futboldan anlayan, Sneijder'i yakından tanıyan Sneijder'in nasıl bir futbolcu olduğunu bilen Sneijder hakkında kolay kolay negatif konuşmaz. Futbol cahili kötüler ama iyi oynamaya başladığında hiçbir şey yokmuş gibi yüceltir.