- 9 Ocak 2014
- 33.015
- 9.373
- 1.538
Yabancı hayranlığı mı?
Avatarıma dön bi bak istedim![]()
2 maç kötü oynasın değiştirirsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı hayranlığı mı?
Avatarıma dön bi bak istedim![]()
bu sezon basi Ched haric herkes kötüydü tabiki Burakda dipte olanlardandi inkar edilmez gercek.
Burak 3 sezon bizimle 1,5 sene müthis 1,5 sezon kötü. Kontrati hataliydi. Ayni maasa yada maximal 300k zam olsa kimse agzini acmazdi. Eminim. Olan oldu artik. Burak yedege cekilse inanin dahada hirslanir, eskisi gibi trip atmaz, kendisini dahada gelistirir, inanin
O trip atma olayi gelisim ile ilgili degil karakteri ile ilgili. Bir Insanin karakteri de bu yasindan sonra degismez, masal anlatmaya gerek yok. Burakin 2-3 mac yedek kaldigi zaman yine neler olacagini hepimiz az cok kestirebiliyoruz. Tribin kralini atar, bosuna hayal kurmaya gerek yok.
Ya Burak bu takimin forveti olacak ( ki ne yazik ki bu böyle devam edecek) ya da Buraki satacaksin daha iyisini alacaksin. Burak'in Türkiye de lobisi acayip güclü, neden? Cünkü Türkiyede her zaman oldugu gibi bir forvet kitligi var. Adami kimse elestirmiyor.
Gecen sezon performansi dibe vurdugunda bile Buraki degil etrafindaki adamlari elestirdiler. Eh tabi bir zaman sonra kücük kücük elestirmeye basladilar ayip olmasin diye.
2012/2013
1.DEVRE: 7gol 3 assist (lig)
2.DEVRE 17 gol 6 assist
yoklari oynamak bu ise yaziklar olsun sana
Bu sezon başı hariç Burak geldiğinden beri üstüne koyarak oynadı.Basının ve diğer taraftarların gazıyla bu adama sallayanlar şimdi tükürdüklerini yalıyor.Ben yinede sene sonu gitmesinden yanayım.Gitsin avrupada top oynasın.
Bos bos ithamlarda bulunacağına sor bakalım bu adamlar Necati Ateş hakkında ne düşünüyorlardı?Boşver hocam anlamıyorlar. Adamlara ille yabancı olacak. Dediğim gibi adamın adı Didier Burakba olsa çok farklı şeyler yazılırdı.
Ya bu şeraf denen futbol cahili, sene başı Burak yılmaz transfer edildiği gün iyi yorum yapanları alıntılayıp bakın bunlar Burak ı övmüş cahil bunlar falan yazmıştı.Allah adamı çarparAma utanma yok hala gelip o sezon bişey yapmadı şu sezon bişey yapmadı falan yazıyor. 25 gol 10 asist lik sezon performansı için katkısı sıfırdı demek, ya rakip takım taraftarlıgıdır yada cahillik.
Kötü olduğunda "kötü" demeyip "potansiyelli" demek alakasız. Verilen zarar ortada. Mancini'yi eleştirip duruyordun. Potansiyeli daha yüksekti ama, neden elestirdin?
Form olayı farklı. Burak'in stili ortada. Takim oyununa katkı vermek gibi bi çabası yok. Tek esprisi pozisyona girip gol atmak. İlk sezonunda yanılmıyorsam bi İBB maçında çok koşmuş, pas falan yapmıştı Terim kendisini açık açık eleştirdi diye. "Hah oldu" dedik, 3 mac sonra ayni Burak. Ayni hikaye yine olacak.
Sneijder'in 1 sene katkı sağlamadığı da senin uydurman. Devre arasında geldi, Drogba ile beraber şampiyonluğa taşıdı Selçuk ve Burak yokları oynarken. Ha bi de Sneijder 5 ay top oynamamış olarak yepyeni, futbolun dümdüz olduğu yabancı bi ülkeye geldi.
Bos teorilere ayıracak vaktim yok. Selçuk su yaştan sonra doğru dürüst bi takımda zor oynar. Burak ise stiline uygun takımlarda etkili olabilir, ama bizde değil.
iN5i
Telles'in kötü bir futbolcu olduğunu söylemen bile senin futboldan ne kadar anladığını gösterir.Sen hala yazıyor musun bu başlık altınautanman yok mu senin
ne yüzsüz herif çıktın.tükürdüğünü yalattırırlar adama.Telles içinde iyi topçu diyen futboldan bi haber kahvehane adamısın.Ne desen tersi oluyor.Git tenis falan izle.
Bizim şampiyonluk için sezonda belli bi gol barajını gecmemiz lazim çünkü. Bu da gol yükünü tek başına çeken forvet oynatarak isleri zora sokmak anlamına geliyor.Talhacım Burak yılmazın özellikleri bellidir.Trabzonsporda form tuttugundan beri nasıl gol attığı, nasıl pozisyona girdiğide bellidir.Yani tek tip futbolcudur.Başarılıdırda bu konuda.Ondan başka şeyler beklemek fantastik olur.Yorumların hepsi kişisel futbol görüşündür eyvallah.
Ama şu cümlene takıldım.Burak ise stiline uygun takımlarda etkili olabilir, ama bizde değil. Yani bizde niye uygun olmasın attığı gol sayısı ve asistleri ortada.Sezon başı şerafettin işssizlik yapıp burak yılmazı övenleri alıntılarken ben bu sezonda gol kralı burak olur dedim.Burak gelecek sene takımda kalırsa yine gol kralı olur. Stiline uygun takımlarda oynar ama bizde nasıl oynamaz bu durumda onu anlamadım.e oynuyor, ligte en fazla golüde hep o atıyor.Zaten burak yılmazdan gol atması dışında extra şeyler beklemek hata ki yinede asistleri fazla diğer forvetlere göre.
Burak yılmazdan ortasahaya gelip top almasını sürekli sneijderle 1-2 yapmasını adam eksiltmesini mi bekliyorsun.Yani yok artık o zaman ne işi var türkiye liginde bu adamın.
Tevez ile kiyaslayan yok ki. Juve'nin attan inip essege binmesinin mantıksal yönünün değerlendirilmesi var.Tevez baska bir seviyenin oyuncusu. Juvenin italyada diger takimlardan bu kadar iyi olmasinin 2 nedeniden birisi Tevez. Digeride Pogba. Tevezle GSdeki hic bir oyuncu karsilastirilmaz. Burak Hamza Hoca sonrasi, modern bir forvete dönüstü. Bana göre, forvette degil ama forvet arkasinda cogu takimda oynar. En azindan 12.oyuncu olur.
Bizim şampiyonluk için sezonda belli bi gol barajını gecmemiz lazim çünkü. Bu da gol yükünü tek başına çeken forvet oynatarak isleri zora sokmak anlamına geliyor.
Burak'tan gelip Sneijder'dan top alıp dağıtmasını bekleyen yok ki. Futbolun gereklerini uygulasin yeter. Yazdığım gibi, gereksiz ofsayt, faul, top kayıpları, geri gönderdiği bombalar... Bunları yapmamasını istemek haksızlık mi? Bunları yapmayan, sezonda 25 gol atan forvet çok mu fazla birşey? Değil. Az biraz teknik ve zeka olsun diyoruz, Tevez isteyen yok.
iN5i