#17 Burak Yılmaz

Aynı Burak.Oyuna zaten katkısı yok, kaçırınca hiç çekilir yeri yok.

her pres yapayım derken faul yaptığında ağız dolusu küfrediyorum (çok fazla küfreden bir insan değilim)

ulan (bir şey yazmayacam ceza almamak için) her seferinde faul her seferde faul yapma lan yapma.

Kraldan çok kralcılar el sallasın bakayım :D

Drogba gibi topu tutup saklayip, takimi rahatlacak forvetimiz olmadigi sürece, i$imiz çok zor. Top duvara çarpip gibi geri geliyor, veyahüt rakibe eliyle koluyla faul yapiyor ve atagimizi sonlandiriyor.

burak seni takıma getireni ilk günden küfürle karşıladım hala öyleyim ... sana kral diyene de....... .
sana gs forması giydiren seni alkışlayan haindir !
sen asla bu takımın as forveti olamazsın .
devre arasında forvet transferi zorunluyken senin gibi adama bizi mecbure edene yazıklar olsun

burak seni takıma getireni ilk günden küfürle karşıladım hala öyleyim ... sana kral diyene de....... .
sana gs forması giydiren seni alkışlayan haindir !
sen asla bu takımın as forveti olamazsın .
devre arasında forvet transferi zorunluyken senin gibi adama bizi mecbure edene yazıklar olsun

Benim adamıma he? :D Sezon sonu geleceksin elimi öpeceksin ahahah

Kendini yere atmalar, gereksiz fauller, gol kaçırmalar...Klasik B17

Eğer gol pozisyonlarının zorluğunu 5 üzerinden değerlendirirsek, Burak anca 1 ve 2 dereceden pozisyonları atabiliyor.

Çok kötü 2 haftadır.Bir sakatlanma arası oldu bir anda prandelli dönemine geri döndü.Umutta rezalet zaten.Onun için umutu kesip kanatlara yasin ve brumayla baslaması lazım hamzanın.Umut sag kanat olunca takım iyice bitiyor.

Geri
Üst Alt