#17 Burak Yılmaz

En iyisi bizde değil mi? kim daha iyi DEMBA BA, sow, emenike, mustafa pekdemek kim varsa büyük takım golcüsü ?

Evet belki onlardan daha iyi bir görüntüsü var ama gerçekten kalite anlamında onların çok ama çok altında bir noktada sayıklarının kalitelerinin ortaya çıkmaması dileği ile :)

2 gol attıgı Akhisar maçındada iyi değildi.Ne olduysa ts maçından önce oldu.O araya bir sakatlık girdi sonra hopp prandelli dönemine geri döndü.İniş çıkışları çok fazla.Gencler maçında artık telafisi yok.Kalede zaten kova olacak.Buldugunu atması lazım.

kalan 3 macta burak'ın formaya özel yaka eklensin. yakaları havaya dikip serseri moduna gecsin, o zaman kendini bulacaktır.

Son düzenleme:
ben geldigi zaman da dedim, berbat ötesi bir futbolcu. Yani bire bir oluyor 1-2 defa macta, onlari bile atamiyor. Böyle "Star" Forvet de ancak türkiyede olur. Yani Golleri unuttum, hadi bosverelim, ama mac icinde de katkisi sifir. Bir top tutamiyor, dakika 60, top hep rakipte, bu hala önde bekliyor... Top tutmasi sifir, sürme sifir, oyun anlayisi sifir, son vurus sifir, tek balla gol atiyor, yedegi de umut gel de cildirma, ben seneye ne umutu, nede burak i, nede selcuk u as oyuncu görmek istiyorum

Pozisyonlari yine izledimde bu herif kanser sebebi olur. 2 Tane bomboş pozisyonu auta attin. Bizi boşuna stres yaptiriyorsun. Son 4 maçin 3 ünde içine ettin maçlarin ama seni 1'inde Balta 1'inde Selçuk 1'indede Muslera kurtardi. Gençler maçinda ayni şeyleri yapip puan verirsek seni Suriyeye kadar kovalar bu taraftar.

ben geldigi zaman da dedim, berbat ötesi bir futbolcu. Yani bire bir oluyor 1-2 defa macta, onlari bile atamiyor. Böyle "Star" Forvet de ancak türkiyede olur. Yani Golleri unuttum, hadi bosverelim, ama mac icinde de katkisi sifir. Bir top tutamiyor, dakika 60, top hep rakipte, bu hala önde bekliyor... Top tutmasi sifir, sürme sifir, oyun anlayisi sifir, son vurus sifir, tek balla gol atiyor, yedegi de umut gel de cildirma, ben seneye ne umutu, nede burak i, nede selcuk u as oyuncu görmek istiyorum

Ya vaktin varsa City-QPR maçının özetlerini izle.Bony oyuna ne zaman girdi bilmiyorum ama bir forvet gol atmadan skora ve pozitif oyuna nasıl katkı verir izle.

şu burak oynayacağına 1 kişi eksik çıksak daha iyi top oynarız
Zaten her maç sadece maksimum 9 kişiyle oynuyoruz. Ya burak ve sabri, ya burak ve selcuk,ya sabri ve Selçuk vs. hep en az iki kişi ruh gibi sahada.

Iki kişi derken iyimser yaklaşım.

Zaten her maç sadece maksimum 9 kişiyle oynuyoruz. Ya burak ve sabri, ya burak ve selcuk,ya sabri ve Selçuk vs. hep en az iki kişi ruh gibi sahada.

Aynen, bizde tek birisi serbest olmali, oda Wesley dir, biz kalkmis 8-9 kisi ile oyynuyoruz, ki onlar ile de tam verim alamiyoruz. Ama ne Burak, ne Umut, Ne Selcuk nede Sabri bir futbolcu

Bir de bazen Selçuk-Sabri-Burak beraber öyle oluyorlar 8 kisiyle oynuyoruz.

Muslera'yi saymazsan 7 oluyor

7 vs 11

Sneijder son maclarda sanki aktif.

Dedigim Gibi Sneijder kotuyse Burakta kotu
Burak kotuyse sinoda

Sneijder son maclarda sanki aktif.

Dedigim Gibi Sneijder kotuyse Burakta kotu
Burak kotuyse sinoda

Bunlarin göbekleri birlesik mi de birbirlerine baglilar?

Hadi Yasin-Sneijder desen anlarim da Burak-Sneijder'in mac icinde her hangi bir bagimi yok neredeyse, pas atsa alamaz, pas istese alamaz. Evet eskiye göre Burak daha fazla var oyunun icinde ama bilmiyorum dikkatinizi cekti mi topu istedi mi Sneijdere,Yasine veya öbür kanattaki Emreye aktarmiyor. Paslarinin 80% gibi yüksek bir orani hep arkadakilere oluyor, ya arka dörtlüye veriyor ya da Selcuk-Melo ya.

Bunlarin göbekleri birlesik mi de birbirlerine baglilar?

Hadi Yasin-Sneijder desen anlarim da Burak-Sneijder'in mac icinde her hangi bir bagimi yok neredeyse, pas atsa alamaz, pas istese alamaz. Evet eskiye göre Burak daha fazla var oyunun icinde ama bilmiyorum dikkatinizi cekti mi topu istedi mi Sneijdere,Yasine veya öbür kanattaki Emreye aktarmiyor. Paslarinin 80% gibi yüksek bir orani hep arkadakilere oluyor, ya arka dörtlüye veriyor ya da Selcuk-Melo ya.

bosver simdi Fener micti :D haklisin bosveeeeeeer moraliiiimmmmmm tavandaaa

son 3 maçı zaten
seneye forma yüzü göremez

İbrahimovic bile gelse ''burak aradığı yardımcıyı buldu'' haberleri yapılır.Gelen adam bunun yerine değil,yanına gelir.Sonra takım kötü gider sanki bunlar daha önceden süpermiş gibi ibra geldi takımı bozdu haberleri yapılır.Sneijderde,drogbada yapıldığı gibi.Bunların arkasında bu yerli sevici medya oldukça işimiz zor...

İbrahimovic bile gelse ''burak aradığı yardımcıyı buldu'' haberleri yapılır.Gelen adam bunun yerine değil,yanına gelir.Sonra takım kötü gider sanki bunlar daha önceden süpermiş gibi ibra geldi takımı bozdu haberleri yapılır.Sneijderde,drogbada yapıldığı gibi.Bunların arkasında bu yerli sevici medya oldukça işimiz zor...
istedikleri kadar sevsinler
sınır kalktı
kimse babasının hayrına burakı oynatmaz bu saatten sonra
avrupa pastasından pay almak istiyorsan en kaliteli futbolcularla çıkacaksın
hangi yönetim gelirse gelsin, elleri mahkum yapacaklar bunu

Bu maç gollerine ihtiyacımız var, en az 3-4 pozisyona girer, at şunları lütfen, gününde ol bugün...

Geri
Üst Alt