#17 Burak Yılmaz

yahu yapmayın allah aşkına hepiniz aklı başında okumuş insanlarsınız

hangi futbolcu bu maçı bana bırakın gibi 80lerin mahalle maçlarında çocukların söyledigi embesilce bir lafı söyler hele birda basına

böyle haberlere gerçekten inanan varmı mahalle maclarında olurdu böyle şeyler

yahu yapmayın allah aşkına hepiniz aklı başında okumuş insanlarsınız

hangi futbolcu bu maçı bana bırakın gibi 80lerin mahalle maçlarında çocukların söyledigi embesilce bir lafı söyler hele birda basına

böyle haberlere gerçekten inanan varmı mahalle maclarında olurdu böyle şeyler
Bizim Türko futbolculardan beklerim.

Vas Bien

52018+ antrönörler ARKANDA SAKIN OL KORKMA SEN KRALSIN . SEN SOYTARILARI SUSTURURSUN HELE SANA EMEK HIRSIZI DIYEN KISISIZLIKLERE GELINCE. Göster kendini kocum

Dürüst olmak gerekirse pek fazla umudum yok.Şimdiye kadar Schalke dışında büyük bir maçı aldığı yok.Yarın da fazla top kaybı yapmasın yeter.Esas olay kaleciye bol bol şut çekmek.

Burak geldiğinden beri oynanan derbiler

beşiktaş 3-3 gs
gs 2-1 beşiktaş
beşiktaş 1-2 gs
gs 1-0 beşiktaş
beşiktaş 0-2 gs
gs 3-2 fenerbahçe süper kupa finali
gs 2-1 fenerbahçe
gs 1-0 fenerbahçe
gs 2-1 fenerbahçe
gs 1-0 fenerbahçe süper kupa finali
gs 0-0 fenerbahçe süper kupa finali
fenerbahçe 2-1 gs
fenerbahçe 2-0 gs
fenerbahçe 1-0 gs

Geldiğinden beri 14 derbi oynanmış,bu derblerin ikisinde yoktu.3-2'lik ve 1-0'lık fenerbahçe süper kupa finallerinde ounamadı ve bu dönemde en iyi oynadığımız ve rakibe maç boyu hükmettiğimiz iki maç da buydu zaten.Bu maçların birinde elmander diğerinde drogba forvetti ve top ileride kalıyordu çünkü.

Bu oynanan 14 derbide toplam 20 gol atmış takım....

selçuk 4 gol 3 tanesi penaltı

drogba 3 gol

umut bulut 3 gol

sneijder 3 gol

burak 2 gol 1 tanesi penaltı

melo 1 gol

elmander 1 gol

kendi kalesine 1 gol

emre çolak 1 gol

riera 1 gol

Bu sürede 12 derbi maç da full oynamasına rağmen penaltı dışında sadece 1 gol atmış.Kendisinden daha az süre alan umut bile 3 gol atmış bu sürede.

Fenerbahçe'de moussa sow bu sürede 9 derbi golü atmış.Eleştirilen emenike bile penaltısız 2 derbi golüne sahip.

Tamam bir forvet böyle maçlarda çok gol atmayabilir ama yanındakini oynatır,takımı oynatır.İleride top tutar,pas alışverişine girer...E bu adam bunları da yapamadı bu maçlarda peki ne yaptı da bu adama hala böyle maçlarda güveniliyor.

ne kadar kötü olursa olsun rakibin defansini kendisine cekiyor.

Sivok/ersan Buraga
Atibada Sneijdere yakin markaj olacak.

Yani bjk defansa giderken 2 kisi yoksun olacak. Burakta hiziyla ve kosulariyla böylece bosluklar yaratir. Hele rakibi Ersan gibi bir dengesiz olursa.

kral bjkyle adeta dans eder

fat-mac-dance-iasip.gif

Gol at ulan artık.Son maçlarda ne goller kaçırdı herif.Sneijder yada Burak'ın gol atması lazım.Yoksa Umut'a falan bel bağlarsak yandık.

defansa iyi yardim ediyor, cok kosuyor ama önde yanliz kaliyor. Hele atinc gibi deve de yapismis kene gibi.

Futboldaki beceriksizliği zeka seviyesinin düşük olmasıyla alakalı. Trip falan atıyor oyunculara. Komik.

drogba vari bir santrafor alıp transferi kapatalım, açık ara şampiyon oluruz.

hani burak el freni gibi, burak gider yerine komple bir santrafor gelirse düsünemiyorum..

frikikte trip atmasi büyük rezillik
biraz takim icin oyna be sampiyonluk maci bu sampiyonluk

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt