#17 Burak Yılmaz

Net selcugu bitiren adam. O hatadan donup birilerine iteleyecektik

Dışarıdan talibi varsa 2-3 ne veriyorlarsa gönderilmeli. Gerçi bunu alan gevur takımı 1 hafta sonra ne mal olduğunu anlar geri göndermek ister. Yerine iyibir yabancı bulmamız lazım

Simdiye kadar savundum. Yabanci siniri vardi, mecburduk. Simdi diyorum ki takimi 10 kisi, belki daha eksik oynatiyor. Dunya yildizi sneijder bile pozisyon disiplinini koruyor baski yapmaya calisiyor. Burak anlik sok baskisi yuzde 10 tutarsa...

Atilan paslarin cogu kayip. Kontraya cikarken pas atamazsin kaybeder. Davranislari da eksi puan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seni bir daha bu takıma alanın , bu takımda tutanın Allah belasını versin.

hareketlerini kontrol etmekten aciz misin yilmarz efendi

Tamam attığın gollerle takıma katkılar sağladın. Tamam da sen bulunmaz hint kumaşı değilsin ki. Bu sene mecburiyetten sana ve Umut'a sarıldık. Kıymetini bilin be kardeşim. Seneye yabancı sayısı da artıyor. Şöyle adam gibi iki forvet gelirse bugünleri mumla ararsın. Böbürlenme padişahım senden büyük Allah var.

Burak, o kadar küfüre şiddete hakettiğinin 1000 katı linçe maruz kaldın profosyonelce yada bir şekilde toparladın işini yaptın elinden geleni yaptın yıkılmadında bir hamza hoca oyundan değiştirincemi yıkıldın?

Burak, o kadar küfüre şiddete hakettiğinin 1000 katı linçe maruz kaldın profosyonelce yada bir şekilde toparladın işini yaptın elinden geleni yaptın yıkılmadında bir hamza hoca oyundan değiştirincemi yıkıldın?
Avatarındaki efsane daha beterini yaşadı, Burak dan çok çok daha iyi olmasına rağmen.

Daha 4 sene kontratı var çokta fazla kazanıyor yabancı sınırıda kalktı zaten yavaştan gitse iki taraf içinde hayırlı olur gibi.

b5B2r8.gif

Seninle bu denli büyük paralar ile sözleşme yenileyen arkadaşlara selam.

Herşeyi geçtim hakan şükürü,ardayı görüyoruz adamlar bu takımdan ayrıldılar ama tribünde atılan gole sen ben gibi yani bir taraftar gibi seviniyor.Allah aşkına futbolu bıraktıktan sonra şu adamın herhangi bir gs maçında bir gole bu kadar sevinebileceğini hayal edebiliyor musunuz?...

Bu adam kendi dışında atılan bir gole çok seviniyorsa muhtemelen o gol,çok fazla gol kaçırdığı bir maçta atılan ve kendini kurtaran son dakika golüdür.

Hamza hoca gibi beyefendi bir adama önce emre çolak sonra burak efendi artislik yaptınız çıkarken.Bundan sonra bütün yerli oyuncular gitse kimse hayır demez heralde.Şu lafada aşırı kıl kapmaya başladım.Bu çocukları kaybetmeyelim hepsi bizim evladımız.Ulan yemişim böyle evladı hepsi defolsun 11 yabancı çıkalım seneye.Genç takımdan yerli koyarız yedege.Kimsiniz lan siz.

Herşeyi geçtim hakan şükürü,ardayı görüyoruz adamlar bu takımdan ayrıldılar ama tribünde atılan gole sen ben gibi yani bir taraftar gibi seviniyor.Allah aşkına futbolu bıraktıktan sonra şu adamın herhangi bir gs maçında bir gole bu kadar sevinebileceğini hayal edebiliyor musunuz?...

Bu adam kendi dışında atılan bir gole çok seviniyorsa muhtemelen o gol,çok fazla gol kaçırdığı bir maçta atılan ve kendini kurtaran son dakika golüdür.

Bu yoruma katılmamak elde değil. Ama Burak hep böyleydi. Yasin'in golündeki Burak ile Sneijder'in golündeki Selçuk'un reaksiyonlarını karşılaştırsak bile anlaşılıyor zaten çok net.

bonus:

Çok bencil futbol konusunda. Oyunu istemesi bambaska bi olayda kötüysen kötüsündür kardesim ne zorluyosun yani. Çıktığında yaptığı hareket falan hoş değil, yakışmadı krala.

Geri
Üst Alt