#17 Burak Yılmaz

Cok severim kendisini. Her zaman savunurum.

Ama su gözlerini yumup kalecinin üstüne pas atmalari yok mu. Hadi sert vursa tamam. Ama resmen 1e1 lerde kalecinin kucagina pas veriyor.

Ama Burak Yilmaz oynarken cok bos alan buluyoruz. Kötü oynasada iyi oynasada bu ligde bütün takimlar ondan korkuyor o yüzden en azindan 2 oyuncu hep pesinde. Wesley Sneijder´i Didier Drogba ve Burak Yilmaz sayesinde hep gözden kaciriyorlar. Gizli forvet tarzinda birsey oldu.

Ama Burak´cigim gözünü seveyim, artik sert vur yada topu köselere birak. O ne öyle kalecinin üstüne hep. Emege yazik.

yav eboue bile kaleciye calim atmayi düsünebiliyor, türkiye'nin güya en büyük golcüsü yapamiyor bunu.

O golleri kaçırmasan 8-9 içten bile değildi .

Bamgüm vuruyor toplara.Forvet dediğin oyuncunun bir imzası olur,klasikleşmiş bir gol vuruşu olur.

Bu yerli yokluğunda bile çekilmiyor ve istikrarsızlığı bizi çok zorluyor.

Lig Tv'de izlerken gördüm şimdi. 4. golde top kendine gelmeden Drogba vurdu diye refleks olarak üzülmüş.

qoçumun qralı. Metin Oktay in oynadigi Galatasaray'da Burak forvet!

Açılın ben geldim.

Burak bugün diğer zamanlarına göre daha az zararlıydı, yani varlığı yokluğu bir gibi. Böyle olsa bile yeter bana. :D

Bunun dışında zaten gol vuruşlarının kötü olduğunu söylüyorduk, neyse varsın atamasın ama gölge de etmesin.

Şu adama pas atacaklarına auta taca atsınlar topu bizim topçular daha iyi, en azından ekran karşısında çıldırmayız. Kralmış, bundan ancak hıyaristan a kral olur

Kaleciyle karşı karşıya bile gol atamayan golcü mü olur. :D Bu takımın parçası falan diyin bari.

Karşı karşıya her pozisyonu atan bir golcü göstersene bana? Burdan eleştiremeyiz Burak'ı.

Başka yerden girmen lazım Süha :D

Karşı karşıya her pozisyonu atan bir golcü göstersene bana? Burdan eleştiremeyiz Burak'ı.

Başka yerden girmen lazım Süha :D

Burak hiç birini atamıyor. Sen bana hiç birini atamayan golcü göster. :)

Golcü diyorsan bir adama çeşitli goller atar, karşı karşıya kalınca 3/1 falan gol oranı yapar. Burak'tan futbolcu olmaz :)

En azından bugün 3 tane karşı karşıya kaçırdı ama o kadar da zarar vermedi diye sevinecek hale getirdi bizi...

Tek ben görmemişim adam Drogba'nın attığı gole üzüldü ya refleks olarak :D

Kendisi gol atamayıp takımdaki diğer oyuncular gol attıkça kıskançlık krizlerine giriyor adam.

Geri
Üst Alt