#17 Burak Yılmaz

saman alevi parıltına bakıp aldanmam. sen asla bu takıma yakışan forvet olamazsın.
defol git lan Allah'ın kazması !
senin yüzünden takıma adam gibi forvet alınmadı ...

Kral be kardeşim. İlk yarı takım pozisyonu geçtim ceza sahasına giremedi. Burak, hem koşuları hem presiyle takımı öne çekti,ateşledi.

Burak satılsın diyenler bugün net görmüştür herhalde. Hala diyen varsa ilk yarı ve ikinci yarıyı lütfen bir daha izlesin.

Yerine İbra gelecek hayali kuranlar da lütfen bu rüyadan uyanın.

Bagzen sana sallıyorum ama affet kapakları tak umrum değil ( ama forvet istemm darılırım diyorsan yazıklar olsun)

Bana göre bunla bu takımdan bi halt olmaz bunu savunan ya futbol cahilidir ya fenerlidir dalga geçiyordur bizle

2011-2012 yılında oynadığımız keyifli maçlar son 3 yıldan daha fazla. milli takımın da güzel oynadığını hatırlamam. böyle yetenek fakiri bir adamla güzel futbol filan oynanmaz. doldur-boşalt, 30 dk yat 10 dk pres yap, qral atarsa atar atmassa 1 puan. galatasarayın sistemi bu işte.

Şu taraftar ıcın gol atıyorsan hala yazık sana burakcım

Yerine forvet olcan oynadı resmen. Burak gene abuk sabuk toplar ezerek son dakikarda kaleye gitmemize engel oldu. Karambol golcüsü olduğunu yeni öğrenmiyoruz ancak bize santrfor lazım.

degil burak ilk yarida drogba olsa gene hic birsey farketmezdi, cünkü ilk yari sivas atak futbol oynadi ve bizde kaleye cok uzak kaldik, ikinci yari adamlar 2:0 önde olunca sergen sirf kontra icin takimi defansa cekti ve bunun sayesinde burak etkili gözükmüs oldu , yani görüyormusunuz burak girdi takim canlandi hesabi demektir bu. ama durum öyle degil milliyetin haberine göre de yönetim ve hamza buraki vermek istemiyormus.

burakla bu is koca sezon yürümez ben pes ettim artik getirin niassi o bile cok rahat bir sekilde buraki keser

topçu değil net, buna topçu diyenlerde zaten eski kafalı reel hayattada görüşmem burak benim için bir arkadaşbulmatör : burağa iyi diyen olursa o adamgala görüşmüyorum
agaagagadgsdg

Yılda 20 gol atan adamı beğenmeyip macera peşinde koşanlar var. İbra gelse garantisi var mı 20 golün?

Lorente gelse bile hücumda cağ atlarız. bizim rakip savunma baskısını kıracak bir santrafora ihtiyacımız var. hakan sükür-elmander gibi rakip savunmayı bunaltacak bir santrafor.

burak eziliyor, sneijder öyle. poldi fizik olarak ii degil.

lorente tek santrafor olsa, arkasındaki adamlarda rahat eder. yada lorente-burak cift santrafor olsa burak 30'dan aşağı düsmez, kariyer patlaması yapar.

alın artık şu adamı. yıllık ne istiyorsada verin..

Geri
Üst Alt