#17 Burak Yılmaz

Ya beyler, anladik, futbolu biliyorsunuz. Top tutma, adam gecme, pas yapma vs. önemli.

Peki bana Burak kalitesinde bir Türk forvet söyleyin ya. Burak´i acimasizca bitirip, yerine Deniz Yilmaz´i istemek nedir?

Müzmin sakat Muhammet Demir mi dolduracak Burak´in yerini? Bana bir Türk forvet söyleyin sadece.

Bu adam Burak´tan cok daha iyi, bunu mutlaka almaliyiz diyin. Sadece bir forvet, fazla degil.

Burak'tan cok daha iyi bir golcü falan degil ama teknigi, oyun zekasi falan cok daha iyi olan biri var.

Eren Derdiyok. Burak da kalsin, Eren'de gelsin sene sonu.

rezalet ofsayt rezalet faul yaparak kestiği ataklar olmaması lazım ve bulduğunun çoğunluğunu atması lazım bugünki maçı kazanmamız için

Burak ve Umut dışında forvet olsaydı alırdık.M.Demir 3 maçta oynar sonraki 3 ay sakat,Deniz Yılmaz 26 yaşında çok genç değil zaten Burak'tan üstün tarafı yok.Cenk'i BJK aldı.İstediğiniz adamlar gelse 2 haftada keşke Burak kalsaydı dersiniz.Yok kontrolü yokmuş.. Adam 3 yıldır gol kralı onları yapsa zaten niye bizde kalsın?

5017incif704457.jpg

Müthiş bir ilk yarı çıkardı Umut'la beraber. Takımımıza kazandıranlardan Allah razı olsun.

Hz. Mancini'ye de bu ikiliye gerekli peygamber sabrını gösterdiği için teşekkürler.

Burak için epl takımlarının 17-18 milyon Euro vereceği konuşuluyor ama bize göre adam çöp. Burası Türkiye yaşadığınız yerin farkındamısınız. Vatandaşı devleti O'su busu çok düzgünde sadece futbolcusumu kötü. Şu anda Arda'dan sonra bu topraklarda yetişen en çok tanınıp bilinip saygı duyulan futbolcumuz Burak Yılmaz. Kabul edin artık bunu

Sent from my iPhone using Tapatalk

kim konusuyor bunu sabriye de 30 40 verirler arayı bozmayalım :)

Nasil futbolcu olmus bu Ronaldo ile kiyaslayanlar vardi.

Tapatalk

Sezon başında şu adamı savunduğum herkesten özür diliyorum. :disgust:

Hic bir zaman beğenmedim 30 gol attığında da CL de 7 gol attığında da topsuz oyunu haric hic bir özelliği olmayan bir futbolcu yerine Berk İsmail Ünsal i oynatalım

tek bir gollük sansimiz oldu onu da heba ettin be adam

Hadi takım oyununa faydan yok hadi gol de atamıyorsun en azından Veysel'in pozisyonu süz bi arkadaş ya.

Maç bi bitsin de, o zaman sallıycam.. İkinci yarıyı bir izleyelim, iyice bi gerilelim. O zaman daha iyi oluyor..

Bu forvetlerle üst düzey futbol oynamamız mümkün değil.Burak'ın en iyi Türk forvet olması oynaması gerektiği anlamına gelmiyor.

Geri
Üst Alt