#17 Burak Yılmaz

aynen.

Umut yeteneksizin önde gideni ama sırf pres yaptığından bu kadar laf yemiyor.

Burak satılcağına Umut satılsın daha iyi

Pres yaptigi falan yok aslinda. Deli dana gibi rakiplerin üstüne kostugu icin milletin gözünü boyuyor. Türkiye de pres=rakibin üstüne cok kosmak.

The Çamaşır Machine :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qP6OKFpWFY0[/media]

Sezon başından beri attığı ve kaçırdığı goller arasındaki farka bakarsan gerçeği göreceksin

O pozisyonlara giremeyenler var pozisyonun sürekli içinde olan bir oyuncu Burak atıyo veya atamıyo ama bu kadar çok pozisyona girmesi oyun zekasının yüksek olduğunu gösterir.Oyun zekası yok diyenlere gülüyorum tek eksiği çalım atamıyo onuda yapsa Real Madrid'de oynar zaten...

O pozisyonlara giremeyenler var pozisyonun sürekli içinde olan bir oyuncu Burak atıyo veya atamıyo ama bu kadar çok pozisyona girmesi oyun zekasının yüksek olduğunu gösterir.Oyun zekası yok diyenlere gülüyorum tek eksiği çalım atamıyo onuda yapsa Real Madrid'de oynar zaten...

Boş koşu yapmaya oyun zekası denmez bi oyuncu topu aldığında kafasını kaldırıp 2 metre yanındaki arkadaşını göremiyorsa ve pas atamiyorsa oyun zekası falan yoktur Allah var topsuz oyunda mükemmel zaten bu yüzden cok pozisyona giriyor oyun zekâsı iyi olduğu için değil

2. yarı istersen 4 tane at bu yıl ömrümüzün ırzına geçtin burak. harbi nefret ettirdin be.

cıvık cıvık bi hareketler falan uyuz yeminle uyuz ya

Yine yeniden her zamanki gibi rezalet..

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyun zekası ölçülemeyecek kadar iyi.

En azından kırmızı kart görüp çıkta bize bir faydan dokunsun. O derece.

bu adam Chelsea deplasmaninda oynarsa maci izlemem yemin ederim.Bu ne be arkadas?? belamisin nesin ,defol git bu takimdan !

Şükürler olsun ki bugün de kendine sövdürdün.

Fenerlilerin sovdugu emenike bundan 100 kat iyidir. Bos kale olursa atar 2. Yari

Geri
Üst Alt