#17 Burak Yılmaz

O muhtesem hiz ve kosulari keske gecen sene Real Madrid macinda da gösterseydi.

Ayrica bir defansin oyunculari hizli bir oyuncuyu durdurmasi icin hizli olmasina gerekmiyor. Pozisyon bilgisi ve pozisyon alma dene birsey var. Suha'ya futboldan anlamiyorsun yazmisin ama senin mesaj ve bakis acin futbola bildigin hakaret ve küfür.

Benim dediğim Burak gibi santrafor hep top bekler ve onun için tehlikelidir. Defans oyuncuların Burak'ı kaçırmak istememeleri onların oyuna konsantrasyonunu bozar. Burak sayesinde takım pozisyona giriyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=r9ZD9Xug9AM[/media]

benim hız derken, koşu derken bu tür koşulardan bahsettiğimi aktarmak isterim. Çünkü Burak, Drogba gibi 'top ayağıma gelsin' diye beklemiyor. Açık alanlı olan maçta Burak tehlikelidir. Ki benim bildiğim Mourinho İstanbul'a gelip full defans oynamaz, ataklı futbol oynar.

Benim dediğim Burak gibi santrafor hep top bekler ve onun için tehlikelidir. Defans oyuncuların Burak'ı kaçırmak istememeleri onların oyuna konsantrasyonunu bozar. Burak sayesinde takım pozisyona giriyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=r9ZD9Xug9AM[/media]

benim hız derken, koşu derken bu tür koşulardan bahsettiğimi aktarmak isterim. Çünkü Burak, Drogba gibi 'top ayağıma gelsin' diye beklemiyor. Açık alanlı olan maçta Burak tehlikelidir. Ki benim bildiğim Mourinho İstanbul'a gelip full defans oynamaz, ataklı futbol oynar.

Saygi duyarim ama mesajinda 1 mantikli birsey yok ve üstelik Chelsea'yi bilmiyorsun heralde.

Burak sayesinde pozisyona girseydik geri kalan 3 haftada en az 3 gol daha fazla gol atmistik. Egosunun sayesinde pozisyona giremiyoruz de suna katilalim.

Saygi duyarim ama mesajinda 1 mantikli birsey yok ve üstelik Chelsea'yi bilmiyorsun heralde.

Burak sayesinde pozisyona girseydik geri kalan 3 haftada en az 3 gol daha fazla gol atmistik. Egosunun sayesinde pozisyona giremiyoruz de suna katilalim.

Kusura bakma onu yanlış anlatmışım, şimdi mantıksız geldiğini anlıyorum.

Burak alan arayıp, aralara koşu yapmayı seven bir topçu, usanmaz da, bu da defans oyuncuları oyundan alır.

Drogba odun gibi ortada bekler top ayağına gelsin diye, bu da defans oyuncuları rahatlatır.

Chelsea'yi gayet iyi bilirim, sempati duyduğum için iyi de takip ederim. Chelsea'nin bekleri ve defansı genellikle hızlı ve bileklerine hakim kanat oyuncuları tarafından çoğu zaman perişan edilmiştir.

Bence Drogba bugün birşey yapamaz, ama Burak iyi iş yapar, çünkü Drogba tam Chelsea defansını rahat tutacak bir oyuncu.

Kusura bakma onu yanlış anlatmışım, şimdi mantıksız geldiğini anlıyorum.

Burak alan arayıp, aralara koşu yapmayı seven bir topçu, usanmaz da, bu da defans oyuncuları oyundan alır.

Drogba odun gibi ortada bekler top ayağına gelsin diye, bu da defans oyuncuları rahatlatır.

Chelsea'yi gayet iyi bilirim, sempati duyduğum için iyi de takip ederim. Chelsea'nin bekleri ve defansı genellikle hızlı ve bileklerine hakim kanat oyuncuları tarafından çoğu zaman perişan edilmiştir.

Bence Drogba bugün birşey yapamaz, ama Burak iyi iş yapar, çünkü Drogba tam Chelsea defansını rahat tutacak bir oyuncu.

Tam tersi. Burak'in sürekli kosu yapmasi bu seviyede olan futbolcular icin cogu zaman rahatlaticidir. Cünkü adam nzm nerde kosacagini bilmiyor ve ofsayta düsüyor.

Neyse simdi ayrintili Burak tartismasi istemiyorum.

Bundan sonra isterse 100 gol atsin, arkadaslarinin emegine saygi göstermedigi icin en büyük düsmani benim artik.

Yav he he,

Burak'ın muhteşem hızı ve koşuları aslında bu yavaş Chelsea defansını beller. Ama senin futboldan anladığın yok ki. Sen futboldan anlıyorsan bende Einstein kadar fizikten anlıyorum.

Muhteşem ofsaytıynan da yapıştırabilir mi?

burak yılmaz ççok ofsayta dusuyor doğru cr7 de en çok ofsayta duşen 2.futbolcu yani cr7 de mi kötu futbolcu.o listedeki tum futbolcular çok gol atan gol pozısyonu kovalayan futbolcular.drogba çok buyuk futbolcu kimse laf edemez.ama drogba mac boyu terry nın markajından kurtulamaz terry drogbanın her hareketını de ezbere bılıyor emin olun.burak yılmaz chelsea defansını karıştırıp defans arkasına koşular yapmazsa tek forvet drogba gol atamaz.

sakatlansan da kurtulsak modundayim yeter artik be

bosbos dolasiyorsun sahada, top kontrol sifir, top tutma sifir, calim sifir, top sürme sifir

adamin tek seyi: "selcuk top atsa da gol atsam"

bas git!

Burak futbolcuysa bu forumdaki herkes futbolcu.

Cok cok kötü.İnsallah sezon sonu göndeririz.Belki bu vesileyle selcuguda kazanırız.

iyi mücadele etti.

Birkac pas hatasi yapti, ama güzel isler yapti.

O Selcuk'un verdigi pas sonra, orada Drogba'yi düsünecegine aslinda kaleye atmaliydi.

Golü de verilmedi. Ama hala diyorum, Burak'i tek forvet olarak oynat, yikariz ortaligi, ama Drogba ortaligi bozuyor.

Kazandığı ikili mücadele yok adam eksiltme yok dribling yok hayatındaki ilk muz ortayi bugün kesti topsuz oyunu iyi oynamak dışında başka bi özelliği yok olmuyosa zorlamayalim sovmekten yoruldum

Geri
Üst Alt