#17 Burak Yılmaz

iyi mücadele etti.

Birkac pas hatasi yapti, ama güzel isler yapti.

O Selcuk'un verdigi pas sonra, orada Drogba'yi düsünecegine aslinda kaleye atmaliydi.

Golü de verilmedi. Ama hala diyorum, Burak'i tek forvet olarak oynat, yikariz ortaligi, ama Drogba ortaligi bozuyor.

Kibrit çöpünü bile yıkamazsın

Tamam Burak kötü ama Drogba ve Umut dahada kötü. Bizim en büyük eksiğimiz forvetlerimizin yetersiz olması.

Drogba'ya pas atarken Cahill'in girdiği bir pozisyon var, orada adam bastığı anda sola çekip pas verse goldü.

Maçın sonuna doğru pozisyon oldu hatırlayın Umut ceza sahası içinde nefis bir topuk pası verdi.

Ben top havalandığı an Umut'un topuk pası vereceğini anladım,senelerdir takım arkadaşı olan Burak bunu anlamadı saçma sapan bir yere koştu.

Çok çok kötü futbolcu.Defalarca pas hatası yaptı defalarca aldığı pası kontrol edemedi.

Biz bu adamla boşuna mı uğraşıyoruz acaba. Bir insan futbolda mevcut durumu hiçmi iyi kullanamaz. Amatör futbolcular gibiydi bugün sahada.

Maçın sonuna doğru pozisyon oldu hatırlayın Umut ceza sahası içinde nefis bir topuk pası verdi.

Ben top havalandığı an Umut'un topuk pası vereceğini anladım,senelerdir takım arkadaşı olan Burak bunu anlamadı saçma sapan bir yere koştu.

Çok çok kötü futbolcu.Defalarca pas hatası yaptı defalarca aldığı pası kontrol edemedi.

Maçı İdman TV'de izledim, Azeri spiker bile o pozisyonda dalga geçti resmen bununla. Burak orada ne yapıyor anlamak güç gibisinden bir şeyler dedi.

Kanattan devşirme olmasına rağmen tam bir yetenek fakiri.Hiç mi top tekniği olmaz bir adamda.1.5 saniye bile top tutamıyor

kötüydü ama en azindan zorladi ( iki takimida ).

drogba hem kötü oynadi üstünede ruh gibi gezdi.

seneye artik jovetic´i aliriz.

Ben fena bulmadim. Cok kostu, ikinci yari Chelsea defansini yildirdi. Topla iliskisi iyi olmamasi, kaba tabirle yeteneksiz olmasi bile gözüme carpmadi. :D Drogbadan faydali su haliyle söyliyim.

Yazıklar olsun Burak'ı futbolcu diye oynatan veya savunana. Sadece Burak'ın ilk 11 oynaması şansımızı yüzde 50 azalttı bu maç.

unufak bir teknigi olsa drogbaya pasi veremedigi pozisyonda topu soluna cekip terynin onunden degil arkasindan yuvarlar ddnin onune

maça balta ,hayri ile başlayan manciniyi eleştirmek yerine kolay yoldan Buraka sallamak iyi kafa gerçekten

Balta'nın ilk yarı en ufak bi hatası yok bu arada Balta eleştirileri yapmazsak sevinirim. Çok iyi oynadı bence.

Önünden geçen topu görmüyor. Bjk maçinda gene önündeki topu görmedi, bos kaleye atabilirdi. Olumlu kullandigi bir tane top hatirlamiyorum. Drogba ve selçuk'la birlikte gitmeleri dilegiyle.

Burak iyi bir futbolcu değildir futbol zekası yerlerdedir kabul ama elinizi vicdanınıza koyup şunu da itiraf edin adam kimle oynarsak oynayalım etkili oluyor. Burak'ı tam anlamıyla anlatabilecek bir kelime 'etkili'.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt