#17 Burak Yılmaz

maça balta ,hayri ile başlayan manciniyi eleştirmek yerine kolay yoldan Buraka sallamak iyi kafa gerçekten

Mancini maça Hajrovic ve Balta ile başlaması doğru fakat Burak'ın oynaması ve Semih'in oynamaması yanlış. Sneijder'in sol kanatta oynaması skandal. Ivanovic zaten fazla ileriye çıkmıyor koy Balta'yı sol beke zaten Telles yeterince savunmaya destek verir ve hiç olmazsa ofansa daha fazla katkı verir. Balta'da zaman zaman 3.stoper gibi oynardı. En azından savunmada bu kadar eksik yakalanmazdık.

Balta'nın ilk yarı en ufak bi hatası yok bu arada Balta eleştirileri yapmazsak sevinirim. Çok iyi oynadı bence.

Torres'le birebir kaldığı pozisyonda faul yoktu bence ki kaleciyle karşı karşıya kalacaktı hakem durdurmasa. Tam olarak hatırlamıyorum pozisyonu düzeltebilirsin doğru değilse.

Torres'le birebir kaldığı pozisyonda faul yoktu bence ki kaleciyle karşı karşıya kalacaktı hakem durdurmasa. Tam olarak hatırlamıyorum pozisyonu düzeltebilirsin doğru değilse.

Doğru, Fener ile oynadığımız play-off şampiyonluk maçında Dia'nın ikinci sarıyı görmesine neden olan pozisyonun aynısıydı hatta :D

Önde kestiği 3-4 top var hatta 2 kişiyi peş peşe çalımlayıp çıkardığı bi top var güzeldi. Geriden çok iyi çıkarıyor topu savunması iyi ben beğeniyorum stoper Hakan'ı. O pozisyonda baya geniş alanda kaldı ama normal yani ağır kalması. Faul yoktu da vücudunu Torres'in önüne attı faul havası verdi adam zeki:/

Mancini maça Hajrovic ve Balta ile başlaması doğru fakat Burak'ın oynaması ve Semih'in oynamaması yanlış. Sneijder'in sol kanatta oynaması skandal. Ivanovic zaten fazla ileriye çıkmıyor koy Balta'yı sol beke zaten Telles yeterince savunmaya destek verir ve hiç olmazsa ofansa daha fazla katkı verir. Balta'da zaman zaman 3.stoper gibi oynardı. En azından savunmada bu kadar eksik yakalanmazdık.

Burak oynamamalıydı zaten ama bence kötü değildi bu maç önceki maçları ile kıyaslarsak,ayrıca hayroviçi övenler bu adamı nerde izlediler, ne zaman beğendiler bunu hiç anlayamadım zaten,sene sonu başvuru sonucunda bu adam türk statüsünde oynamassa skandal direk,semih sakat değilmiş çıktı on numara oynadı bu adam varken balta tercihi nedir ilk golde torrese bakıp ona göre pozisyon almalıydı saçma sapan bir gol yedik

Önde kestiği 3-4 top var hatta 2 kişiyi peş peşe çalımlayıp çıkardığı bi top var güzeldi. Geriden çok iyi çıkarıyor topu savunması iyi ben beğeniyorum stoper Hakan'ı. O pozisyonda baya geniş alanda kaldı ama normal yani ağır kalması. Faul yoktu da vücudunu Torres'in önüne attı faul havası verdi adam zeki:/

Ben de beğeniyorum da bu maç için uygun adam değildi bence. Semih girdikten sonra çok fark etti zaten.

Burak oynamamalıydı zaten ama bence kötü değildi bu maç önceki maçları ile kıyaslarsak,ayrıca hayroviçi övenler bu adamı nerde izlediler, ne zaman beğendiler bunu hiç anlayamadım zaten,sene sonu başvuru sonucunda bu adam türk statüsünde oynamassa skandal direk,semih sakat değilmiş çıktı on numara oynadı bu adam varken balta tercihi nedir ilk golde torrese bakıp ona göre pozisyon almalıydı saçma sapan bir gol yedik

Takımda başka sağ kanat olmadığı için Hajrovic oynamalıydı zaten. Chelsea'nin kanatlarını özellikle sol kanadını bu şekilde durdurabilirdik ancak. Burak veya başka biri ile olmaz. Hatalı kadro çıktığı için artık ne desek boş.

Milletin beğenmediği Torres'i izleyip de Burak'a iyi futbolcu gözüyle bakmak çok ilginç.

Muslera'nın kurtardığı pozisyonda Torres yerine Burak olsa;

Doğru zamanlama ile araya kaçamazdı,

Hadi kaçtı diyelim, topu düzgün süremezdi 2 kişi arasında

Onu da yaptı diyelim; o kadar hızlanamazdı top ile

Onu da yaptı diyelim; ilk fiziksel temasta yere düşerdi.

Buna göre sizce Burak gerçekten santrafor mu?

Herhangi bir büyük maçta iyi oynadığını(gol atmasını geçtim)hatırlamıyorum.Ancak Anadolu takımlarına ve Avrupa nın sıradan takımlarına karşı etkili olur.Tekniğini söylemeye gerek yok inanılmaz derecede berbat.Defans arkası koşuları ve sürati haricinde extra bir özelliği de yok.Tam bir overrated.

çok iyi oyuncu burak bence varını yoğunu ortaya koydu maç başı heyecandan hata yaptı takım gibi adam adam gerçekten çok koşuyo gol kokluyo ve bir golü boşa gitti.neden böylesiniz anlamıyorum hakkını verin insanların yeter!

Küçük maçlarda kötü oynuyor zaten, ama büyük maçlarda yetersizliğinden dolayı ayrı saçmalıyor. İzlerken utanıyorum, bu mudur Galatasaray oyuncusu?

Bir de "en azından mücadele ediyor" saçmalığı var. Sabri'nin günahı ne o zaman? Barış Özbek'in günahı neydi? Ya Servetin günahı?

Yetenekten de önce kafası çalışmayan adamdan hiç bir konuda verim alamazsın. Burak da öyle biri işte.

Kötüydü yorumları ezbere. Burak en azından oynamaya çalıştı. Drogba hiçbir varlık gösteremedi.

Suha Doğan futboldan çok anlıyor. Bence takımı ona verelim, o yönetse sezon sonu Şampiyonlar Ligi şampiyonuyuz.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

drogbadan 10 kat iyi oynadı

Burak dün kötü değildi kesinlikle vasat denebilir ama kötü değildi. Ondan kötü Eboue, Balta, Hajrovic ilk 20-30 dakika Telles, 10-15 dakika hariç Sneijder ve Drogba vardı sahada.

Yabancı sınırı devam ediyorken Burak'ı elden çıkarmak yarar sağlamaz bu takıma. Sezon sonu Drogba gidecekken 2 tane üst düzey forvet almak inanın kolay değil ve maliyeti yüksek olur, bu da 30-40 Milyon Euro civarı olan yıllık transfer bütçemizin %70'ini nerede ise forvete yatırmak demektir.

Burak'ın satışı ancak

Mario Balotelli (AC Milan)

Mevlüt Erdinç (St Etienne)

transferleri mümkün olursa gündeme gelmeli. Bu iki isim için toplam 30 Milyon Euro civarı para harcamak gerecektir. (26 Balo, 4 Mevlüt). Burak da 10 Milyon Euro civarı bir bedelle gidebilir bu durumda. Ama üst düzey bir forvet yüklü bir meblağ ile alınmadıkça veya sınır kalkmadıkça ben sıcak değilim.

unufak bir teknigi olsa drogbaya pasi veremedigi pozisyonda topu soluna cekip terynin onunden degil arkasindan yuvarlar ddnin onune

Kesinlikle aynısını yazmıştım. Adam zaten basıyor sana sola çeksene orada, Sneijder falan olsaydı o pozisyonda müthiş olurdu.

erj4sl.jpg

bundan sonra sen bu ise gir burakcim

oyun icinde cok amator hatalar yapiyor

sayilmayan golu guzeldi gerci gol diye ayaga kalkmistik

Geri
Üst Alt