#17 Burak Yılmaz

boş kaleye üst direkten zorbela gol diğer golde o kadar yavaş vurdu ki kaleci kurtardı brunoya çarpıp girdi.

Seni sevmeyenlerin üstüne tükür Reis

* LG G2 Tapatalk *

Keşke o gol Bruno'ya sayılmasaydı.

Tebrikler.

Yeteneksiz, Beceriksiz, Oyun mantığı 0, Forvette oynayan adamın zekası da iyi olmalı yani az da olsa kafası çalışmalı ama o da yok. Sene sonu yollanmalı.

Golü de yedirdi.

herşeyi geçtim adamın üstüne üstüne gidip dirsek atmak nedir abi. anlayamıyorum ben bu adamı. akı bokunu geçiyor

2 gol atıp 1 de asist yapmasına rağmen bugün hiç beğenmedim. Böyle bir istatistik yapıp kendini beğendirememek üstün bir yetenek ister. Bravo Burak.

Futbolcu değil. Bu zeka ve yetenek eksikliği ile olabilmesi de mümkün değil.

BiOvU6GIEAAk64l.jpg:large

2 gol atıp 1 de asist yapmasına rağmen bugün hiç beğenmedim. Böyle bir istatistik yapıp kendini beğendirememek üstün bir yetenek ister. Bravo Burak.

Ya hiç bi futbol izleyicisi bu adamı beğenmez zaten. Zaten savunanlar direk istatistik koyuyor biliyorsun:D Çünkü oyun içinde savunabilecekleri bi argüman yok. Top kontrolü 0, her atağı hiç ediyor, 5 metreye pas atamıyor, sırtı dönük top tutamıyor, kafa toplarının hiçbirini alamıyor. Bi de en iyi yerli forvet muhabbeti var o daha komik. Milli takımın forveti muhabbeti var hele o daha komik. Ben bu tiplerle 2 sene boğuştum Servet-Balta konusunda. Servet milli takımın stoperi!!!!!, Balta milli takımın sol beki!!!!! şimdi neredeler belli. Hakan stopere evrilmese o da Sivas'a falan giderdi max. Burak'ı bi bıraksak nereye gidecek çok merak ediyorum. Yemin ederim bu adamı 15'e Lazio'ya satsak Türkiye- İtalya savaşı çıkardı.

Geri
Üst Alt