#17 Burak Yılmaz

Aceba Burak,Sabri ve Umut kac kere top sektirebiliyor. Gülünc gelebilir insana ama bunlarin bunu uzun süre yapabildigini sanmiyorum. O kadar kötü ki top teknikleri bunu yapabildiklerinden süphe duyuyorum.

Aceba Burak,Sabri ve Umut kac kere top sektirebiliyor. Gülünc gelebilir insana ama bunlarin bunu uzun süre yapabildigini sanmiyorum. O kadar kötü ki top teknikleri bunu yapabildiklerinden süphe duyuyorum.

ona ragmen milyonlari götürüyorlar. hele sabri herif 10 senedir kene gibi yapisti.

şampiyonlar ligi gibi orta saha savaşlarının yaşandığı bir organizasyonda çift forvet oynuyoruz. tam bir skandal ve bunu burakla oynuyoruz!

Eminim ki ilk 10 dakika gol pozisyonuna gireceksin. Senden bu sezon başka isteğim yok konsantre ol o pozisyonu harcama.

simdiden baslayabilirsiniz sövmeye.

Fatih Terim'in de büyük hatalarındandı onu kenara çekmemesi.Oynamadığı Süper Kupa'da iyiydik, Emirates'de iyiydik.Hepimizin istediği tek forvetli düzeni oynamaya başlamıştı takım.Ligle birlikte yine Burak'ı oynatmaya başladı hoca, yine eskiye döndük.Sene başında tekliye dönebilseydik, belki o kötü periyot olmayacaktı ve bu durumlara hiç düşülmeyecekti.

İşte ondan sonra oldu olanlar Burak başkana ağladı ve kadroya zorla girdi. Tüm yaz kampı boyunca tek forvet ve Senijder'in gerçek 10 numara oynayacağı şekilde takım hazırlıklarını tamamladı ama birden Burak krizi patlayınca sitem taktik her şey alt üst oldu. Lige berbat bir başlangıç ve devamında berbat bir gidiş hakim.

Eskiden boş kale golcüsüydü, şimdi o bile değil.

Ama şundan emin olduğum kadar hiçbir şeyden emin değilim.Bugün veya ilerleyen haftalarda gol atmaya başlayınca buralarda onu savunanlar yazmaya başlayacak."Bakın işte en iyi yerli bu" naraları atılacak, "onun yerine birini önerin" denilecek.Sanki futbolun kuralı en az çift forvetmiş gibi.Şu an yazmıyorlar ama çok değil Burak bir kaç hafta içinde gol atarsa bunlar yazılacak.

tumblr_mjkjrxqjsg1rkmk9co1_500.gif

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bugun gol atarsa cok komik olur galiba .

Umarim bugün minimum zararla sahada dolanir. Bunun sayesinde 10 kisi bile oynasak, takima daha fazla zarar vermezse sevinirim. 10 kisi bile yeneriz bu ingilizleri alimallah. Melo senin yerine savasiyor iste.

Geri
Üst Alt