#17 Burak Yılmaz

Ahahahahahahaha amaçsız lan bu sıkıntılı arkadaş kankanı da alıp trip atıp gitsenize lan nolur

yakinda maasina zam yaparlar moralini düzeltmek icin.

şneijderi bu hirbo yüzünden solda oynatan mancini git işine bizi delirtme.ligde çöplere deplasmanda bu 11 ve anlayişla oynadin. berbat bir futbol izlettin. birde bunu ŞL de deniyorsun. beyin firar etmiş hepsinde.

Bu adamı da bitirdiler ya, ona üzülüyorum.

Geçen sene ne goller atmıştı ya.

Bu adam ya direkt sabit forvet oynar, ya da oynamaz.

eto'o nun attığı golü seyret ofsayttan nasıl kaçılırmış ,

% 1milyon eminim aynı pozisyonda Burak olsa pozisyon ölmüştü ofsayt ile .

Ve hala elini kolunu düzeltmedin , ulan topu almışsın elin arkandaki adamın yüzünde faul oluyor bu nasıl bir zeka ürünüdürlan bir değil iki değil bıkkıntı verdin artık ,

yemin ediyorum yetkim olsa seni ve kankanı TS ye postalarım almaları içinde üstünüze para veririm ,

lanet olsun be hayattan soğuttunuz ...

Ya Burak, Selçuk ve Eboue berbatlar tek kelimeyle. Ama kadromuzda ortada. Mancini'de aramıyorum ben suçu. Sene sonu bb bu üçlüye. Sonra stopere sağlam biri lazım Semih'in yanına.

Aklıma gelmişken Yıldırım Demirören Allah belanı versin sen ve seni orada tutturanlar gün yüzü görmesin lanet üstüne olsun senin ve destekçilerinin yaladıklarının yalamalarının .

Drogba gibi trip yapmadı,

Her ne kadar beğenmezseniz bile, bu adam bizi çeyrek finale taşıdı geçen sezon, sonra Mancini geldi ve sağ açık oynattrmaya başladı. Özgüvenini elinden almış Mancini.

La oglum ne zirvaliyorsun ?

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt