#17 Burak Yılmaz

tamam yeteneksiz,futbol görüşü çok düşük ama Mancini niye ısrarla bunu sağda oynatıyor onu anlatın bana

Dirseği de boş geçmedi gene qral.Anlatır artık torunlarına İngiltere'de bile dirsek çakmışlığım var diye.

Bizim golcümüz olmadığı apaçık ortada. Adam 10 tane ikili mücadeleye giriyorsa 9 unda rakibe faul yapıyor bir tanesinde de kendine faul yapılıyor. Arkdaş sen hiç mi ikili mücadelede ayakta kalmazsın. Hemen at kendini Selçuk gibi. Sen Selçuk'la git Çeşme'ye de orda pla voleybolu oynarsınız. Eğer yabancı sınırı olmasaydı Elmander hem Burak'ı hem de Umut'u kulübeye hapsederdi.

Premier Lig maçlarını izledikçe, kahroluyorum. Bir tane forvet Burak'tan kötü olamaz mı, biz o kadar kötü bir takım mıyız?

Su yeteneksizi futbolcu olarak kaale alan var mi Allah askina

Premier Lig maçlarını izledikçe, kahroluyorum. Bir tane forvet Burak'tan kötü olamaz mı, biz o kadar kötü bir takım mıyız?

Premier League'u gec, senin lokal rakiplerindetop kontrol edemeyecek kadar yeteneksiz bir futbolcu var mi, yedek kalecileri dahil? Ve bu adam 3 milyon eu kontrat ile oynuyor. Bu herife 1.5 yildir arka cikab taraftara da yaziklar olsun.

Benim anlamadığım bu adam geçen sene CL de nasıl 8 gol attı? Hani tamam gol attığı takımlar; Braga, Cluj, Yedek Manu ve Schalke idi ama yine de bu adamın geçen sene bir şekilde 8 gol atmış olması üniversitelerde tez konusu olmalı. Normal birşey değil bu.

Benim anlamadığım bu adam geçen sene CL de nasıl 8 gol attı? Hani tamam gol attığı takımlar; Braga, Cluj, Yedek Manu ve Schalke idi ama yine de bu adamın geçen sene bir şekilde 8 gol atmış olması üniversitelerde tez konusu olmalı. Normal birşey değil bu.

eğrisi doğrusuna denk geldi attı hem de 8 defa oldu bu hadise onu bunu bırak da ligde gol kralı olacak yine

allah askına su adamı yollayın artık...yada kenarda dursun 3. hatta 4. forvetı olmalı bu takımda bu adamın..elmander donsun buraktan ıyı oynayacagına emınım

eğrisi doğrusuna denk geldi attı hem de 8 defa oldu bu hadise onu bunu bırak da ligde gol kralı olacak yine

Galiba öyle oldu renkdaş. Yav bu ligde Zafer Biryol'larda gol kralı oldu. TR ligindeki istatistikleri zerre umrumda değil. Bu sezon hangi avrupa maçında kaç tane golü var? Bu sezon hangi derbi maçta kaç tane golü var? Ben onlara bakarım. Arenadaki maçlarda üç beş kuruşluk takımlara attığı goller umrumda değil. O atmosferde 50.000 taraftarın önünde bende oynasam o kadar maç bende bi 3-4 atarım herhalde. İlla lokum gibi pas gelecekte, es keza ofsayta düşmeyecekte veya milletin kıçına başına çarpacak gol olacakta ohohoohohoooooo...... Ölme eşşeğem ölme... Deplasmanlarda 2 metrelerden git kalecinin üzerine vur bizi şampiyonluktan et, ondan sonra gol kralıyım!! Yerim senin krallığını....

baska bı adam olsa belkı onun gırdıgı pozısyonlara gıremeyecek bunu kabul edıyorum...pozısyona gırebılmek ıcın cok caba harcıyor ama cok kacırıyor...bu mac ıcın solemedım bunu genel olarak..ayrıca top surememe pas atamama kafayla top ındırememe gereksız faullerı presı ıt gıbı kosmak oldugunu zannetmesı sacma...

Adamın ıstikrarı muazzam bir kere arkadaş. Her maç, gerçekten hiç şaşmıyor ya da atlamıyor bunu,hep yapıyor. Rakibi önündeyken arkadan beline ellerini koyup ittiriyor ve düdük sesini duyunca ellerini havaya kaldırıyor. Helal sana kaç sene oldu bunu hala yapıyorsun. Istikrar muhteşem. En gıcık olduğum hareketi budur bence.

I am the one who knocks!

Forvet diyorsun ama adam sag acik oynuyor.

Forvet oynasa yazardi, o baska.

Aynen aynen 1 metreden dışarı her hafta 1 metreden dışarı attığı toplar, her ayağına topu aldığında ayağından açıp kaptırması, her adamın koşu yoluna atılan toplarda rakibi çekmesi, elinin kolunun bağımsızlığını ilan edip faul yapması. Daha maçın 18. saniyesinde ofsaytta kalması.

Bunlar hep sağ açık oynamanın etkisi.

Geri
Üst Alt