#17 Burak Yılmaz

Gittiği gün bayram yapacağım.Bu kadar yeteneksiz bir forvet görmemiştim,ayağına gelen her top rakibe gidiyor.Avrupa da doğru düzgün bir takımda oynayamaz.En fazla Real Betis,Elche,Braunschweig ayarında takımlarda oynar.Hele bir de geçen yıl CR7 yle kıyaslayanlar vardı.:happy:

yine çığırtkanlıklar başlamış bakıyorum adam mücadele ediyor yeri kanat değil servis eden oyuncu yok transfer lazım derken salihi kastetmedik parayı ver al adam gibi bi orta saha forvet

İnanın abartmıyorum. Bu bence bi gerçek. Galatasaraya gelmiş geçmiş en kötü santrafor. Bir insana hiç mi pas atamazsın? Bi insan gelen pasları hiç mi az çok değerlendiremez hiç mi top tutamaz? Aklım hayalim duruyo arkadaş ya.

Valla abartısız ofsayt olan pozisyonlarda bile kaçırıyor. Bu yıl çabası iyiydi ama inanılmaz sayıda kaçırdı 30 maçta 50 net harcadı

tapa tapa duuu

Kanattan çıkma bir forvet ama ayağında top tutamaması top yapamaması enteresan. Bir insanda hiç mi top tutma yeteneği olamaz pas atamaz sadece tutarsa gol olsunla mı bu kadar abartmalar.?.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2vWw0fWUep4[/media]

Videonun 7. dksındaki burağın koşusunu biri bana açıklasın allah aşkına mantığı ne bu koşunun kontra da.Hatırladıkça sinirim tepeme çıkıyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2vWw0fWUep4[/media]

Videonun 7. dksındaki burağın koşusunu biri bana açıklasın allah aşkına mantığı ne bu koşunun kontra da.Hatırladıkça sinirim tepeme çıkıyor.

İzlemedim ama tahminen Drogba'nın üstüne koştuğu pozisyondan bahsediyorsun. O an maçı izlediğim 8 10 kişinin hepsiyle teker teker göz göze geldik , kimseden tek bir laf çıkmadı. Neyse deyip geri maça döndük.

dedim herhalde drgobayı kacırdı tutmaya gidiyor :) istemsiz güldüğüm bi pozisyon du

Kızamıyorum bu çocuğa. Yeteneklerini kendince bildiği en iyi şekilde uygulamaya çalışıyor. Olayı rakip arkasına koşu ve ceza sahasında biraz etkili olabilmesi. Başka da bi numarası yok.

Bu çocuğun sorunu aslında Türk futbolunu sorunu. Mental sıfır. Futbol oynunu bilmiyor aynen diğer Türk futbolcular gibi. Alt yapı yok yani ogretilmemis adama.

Bir pozisyon hatırlıyorum dün. Soldan arka direğe orta kesiliyor. Drogba indiriyor altı pasa. Normalde bir forvetin yapması gereken topa doğru gidip vuruş denemek veya yapamiyorsa defansı bozmak. Ama burak napiyo. On direkte rakibin arkasına saklanıyor. Be adam o top oraya nasıl gelecek. Drogbaya doğru kos topa hamle yapsana.

Bu sadece biri. Pres zamanlamalari hamleleri zaten olduğu gibi yanlış. Akıl yok yani futbol zekası yok. Bi de etkisiz kalacağı bir yerde oynayınca zaten film tamamen kopuyor.

Malesef yabancı kuralı devam ettiği sürece burak veya türevlerine katlanmaya mecburuz...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

top kontrolü sıfır kafaya çıkamaz pres yapamaz hiç bir ikili mücadeleyi kazanamaz ofsayttan çıkamaz önüne top atıcaksın tek vuruş yapıcak başka bir numarası yok ve hala bu adama tapanlar var akıl fikir versin nediyim

Burak adamın dibidir

ill_turn_this_damn_bus_around_that_will_end_your_precious_little_field_trip_pretty_damn_quick_chris_farley_as_the_busdriver_in_billy_madison-12677.gif

Bombos topcu,hicbir özelligi yok,eskiden karsı karsıya kaldıgı zaman gol atıyordu artık o da yok,ne top tutar ne calım atar,ofsayt bilmez eline koluna sahip cıkamaz,isin garip yanı bu adam ligde su anda gol kralı,sezon sonu umarım sutlarız,isterse gitsin Fener'de oynasın nerde oynarsa oynasın bizden uzak olsun...

Sahada gölge presini çok seven bir oyuncu..

Adını duymadım sahada..

İstediğiniz kadar kızın sınır olduğu için oynayacak.Bunu artık kabul etmeliyiz bu ne Burak nede bizim sorunumuz bu TFF'in sorunu.

Teknik açıdan bu kadar yetersiz olduğu ortada iken kanatta oynatıp en iyi olduğu gol bölgesinden uzaklaştırmak ayrı bir tez konusudur.

Mancini o kadar olan şartları anlamaktan uzak ki Burak'ın eksik olduğu gol bölgesinde Drogba'nın da yalnız kalınca etkili olacak yaşın çok üzerinde bu takıma geldiğini bile göremiyor gibi.

kayserispora karşı 2-3 gol atar tt arenada deplasmanda yokları oynar bu böyle gelip gider olan galatasaraya olur bukadar basit, seneye yolla burağı drogbayı

adam gibi bir forvet al ortasadaki oyuncular kendine gelsin

Geri
Üst Alt