#17 Burak Yılmaz

ben bu nankor ile kankasi olan yuzsuz selcuku sonuna kadar savunmustum. hic bu kadar savundugum oyuncular olmadi bu ikisi disinda. ama bosunaymis. karaktersizler. 3 milyon para alip kosmaktan kacar mi bi insan

Koca forumun göremeyip de senin gördüğün nedir hahahaha:D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1j4hG_Bjao4[/media]

avrupanin en elit forvetlerinden biri bizde oynuyor köstek olmak yerine biraz sahip cikin suna. yazik gercekten. fb'de oynuyor olsaydi simdi öve öve bitiremezdiniz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1j4hG_Bjao4[/media]

avrupanin en elit forvetlerinden biri bizde oynuyor köstek olmak yerine biraz sahip cikin suna. yazik gercekten. fb'de oynuyor olsaydi simdi öve öve bitiremezdiniz.

Avrupa'nın elit forvetleri çok yönlü. Burak kafa topları dışında bir sıçrama yapamadı 2 senedir. Araya atılan toplar, düzgün fiziği ve fırsatçılık dışında da artı ne yönü var bilemiyorum, ki şu anda bu özelliklerini de gösteremiyor, kayıpları oynuyor. Kahraman taraftar triplerine gerek yok kardeş bence. Burak net bir şekilde kötü, stadta da belli bir oluyor nasıl güçsüz ve etkisiz olduğu

Galatasaray'i bitiren unsur. Biz geldigin gune de, Lazio'ya gitmedigin gune de lanet olsun.

Kim alacak bunu çok merak ediyorum 10'a filan kakalamak lazım 2.5 trabzona gidecek zaten kar yapamadan satmış olucaz

avrupanın en elit forvetimi :D :D

ptt liginde oynayacak yetenek yokken kral yaptık alın size kral

süt kardeşiyle takım otobüsüne binmeden özel araçlarıyla ayrılmışlar stattan

Avrupa'nın elit forvetleri çok yönlü. Burak kafa topları dışında bir sıçrama yapamadı 2 senedir. Araya atılan toplar, düzgün fiziği ve fırsatçılık dışında da artı ne yönü var bilemiyorum, ki şu anda bu özelliklerini de gösteremiyor, kayıpları oynuyor. Kahraman taraftar triplerine gerek yok kardeş bence. Burak net bir şekilde kötü, stadta da belli bir oluyor nasıl güçsüz ve etkisiz olduğu

burak'ta az biraz teknik olsa su anda zlatan yerine bu adami psg'de seyrediyor olurduk. kralin degerini bilin.

Az kaldı az hele 2.liği kaybedin bak bu taraftar seni ve kankanı ne yapacak

Geri
Üst Alt